torstai 8. tammikuuta 2015

Lumene Clear it up! ja Bright touch!

Syyskuun LivBoxin mukana itselleni tuli Lumenen Clear it up! -puhdistusgeeli, mikä olikin loistava sattuma, koska vaihtoehtoinen tuote: Lumenen Bright touch -puhdistusvaahto minulta löytyikin jo kotoa. Nyt tässä postauksessa muutama sana kummastakin tuotteesta, aloitetaan puhdistusgeelistä.Clear it up!

Kuten sanottu niin kyseessä on tosiaan puhdistusgeeli, joka on syväpuhdistava, mutta tästä huolimatta sopii myös silmämeikin puhdistukseen! Lumenen sivuilta löytyy lisäinfoa tuotteesta.

Käyttökokemukset: 
Ensimmäisenä kiinnitän huomiotani koostumuksen lisäksi tuoksuun; minun nenääni aivan ihastuttava tuoksu, kenties hieman vadelmainen? Kohtuullisen juoksevaa geeliä, joka kuitenkin on hellpo levittää kasvoille, ei siis ole liian luirua. Tykkään itse käydä silmätkin vielä läpi meikinpuhdistusaineella, vaikka ne ensin silmämeikinpoistoaineella puhdistankin, ja tämä sopii siihen äärettömän hyvin, itselläni ei nimittäin ainakaan kirvele silmissä tai muutoinkaan tunnu epämukavalta! Omaa pintakuivaa sekaihoani ei kuivata entisestään, mutta koen ehkä muutoinkin kohtuullisen kevyeksi puhdistustuotteeksi, kaikesta huolimatta. Puhdistaa hyvin kevyen päivämeikin, mutta voimakkaamman bilemeikin kohdalla käyttäisin ehdottomasti vielä toisen puhdistustuotteen taikka toisen puhdistuskerran samalla tuotteella perään, että kaikki meikin rippeet varmasti lähtisivät pois.

Kaiken kaikkiaan siis oikein passeli tuote, mitä voisin kuvitella käyttäväni jatkossakin. :)


Bright touch!

Kuten monet muutkin niin myös itsekin olen ihastunut puhdistusvaahtoihin; se ihanan pehmeä vaahto <3 Kyseessä siis tosiaan puhdistusvaahto, josta myös löytyy lisäinfoa Lumenen sivuilta. :)

Käyttökokemukset:
Jälleen tuo tuoksu <3 tällä kertaa itse yhdistäisin tämän lakkaan!? Aivan ihanan raikas kuitenkin. Vaahdon koostumus on minun makuuni juuri sopiva, mukavan "napakka" joka ei lässähdä heti alkuunsa. Puhdistusteho on hyvä, vaikkakin olen vielä kasvosaippuaa käyttänyt 2.puhdistuksena meikinpuhdistuksen jälkeen. Myöskään tämän en koe kirvelen silmiäni, mutta ehkä aavistuksen verran varovaisempi pitää olla verrattuna Clear it up! -puhdistusgeeliin.

Koska olen nyt tällä hetkellä rakastunut puhdistusvaahtoihin niin vielä todennäköisimmin tämä löytyy vielä joskus oman ostoskassini pohjalta :) Tosin olen myös äärettömän vaihtelun haluinen, joten välissä pitänee jotain muuta uutta ja ihanaa testailla ennen paluuta tähän loistotuotteeseen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat