maanantai 19. tammikuuta 2015

Lookfantastic Beauty Box January 2015


Sisällä ollut paperi oli aikasta ruttuinen kuten myös tuo Nuxen paketti (kuten kuvastakin näkyy) minkä lisäksi itseltäni puuttui täysin sisällysvihkonen o.O Mutta jos paketin sisältöön mennään:

Nuxe Masque Creme Fraiche (50 ml):
Nuxen tuotteita olen joskus jonkin verran käyttänytkin, joten sarja on tuttu. Näin talvella kosteuttavia naamioita kuluu, joten tämä on varsin tervetullut boxin sisällöstä. :)

MyVitamins Energise Effervescent (20 poretablettia):
C-vitamiinilisä on näin flunssakautena enemmän kuin tervetullut. Käytettyä siis tulee.

Molton Brown Templetree body wash (100 ml näytekoko):
Tuoksu ei ehkä ihan minun mieleeni ole, mutta vasta tänään suihkussa käydessä mietin, että pitäisi suihkugeeliä ostaa - sinällään siis tuli kuin tilauksesta. :D

Philip Kingsley Daily Damage Defense -hoitosuihke (60 ml näytekoko):
Nopeasti lukaistuna ainakin ymmärsin, että kyseessä on periaatteessa hiuksiin jätettävä hoitoaine. Ihan hyvä, näitä tulee käytettyä.

Gatineau Collagene Expert Soothing Eye Pads (pari):
Gatineau on myön merkkinä tuttu. Entiset silmänympärysnaamiot olenkin jo kerennyt käyttää pois, joten ihan hyvä kun yksi pari tuli tilalle.

O'right Golden rose oil (10 ml näytekoko):
Tästä ei mahtane kovinkaan moneen käyttökertaan riittää, mutta myös näitä tulee talvisin käytettyä. :)


LOPPUYHTEENVETO
Jos oikein laskeskelin niin boxin sisältö oli arvoltaan reilut 61euroa ja maksoin tästä n. 19e, ihan hyvin siis sai rahoilleen vastinetta. Lisäksi vaikka kaksi merkeistä olikin minulle aiemmin tuttuja niin kaikki tuotteet olivat minulle uusia ja vaikuttavat sellaisilta, että tulee ihan itse käytettyä ilman, että tarvitsisi kiertoon laittaa. Harkitsenko siis helmikuun boxin hankintaa; ehdottomasti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat