tiistai 13. tammikuuta 2015

LivBox tammikuu 2015

Jo perjantaina posteljooni oli oven takana paketti kourassa ollut, mut koska en ollut tälläkään kertaa kotona niin paketti lähti postiin odottamaan hakuani.. Tällä kertaa menikin tänne asti, koska kotiuduin viikonlopun jälkeen vasta eilen illalla enkä enää myöhällä jaksanut postiin asti talsia vaan jätin sen suosiolla tähän päivään. Nyt siis vihdoinkin vuoden ensimmäinen boxi on näpeissäni. ;)


Ensimmäinen ajatus oli ehkä vähän "njääh", mutta vilkaisin sitten uudelleen ja tarkemmin; kolme täysi kokoista tuotetta ja kaksi näytekokoa. 

Cutrin: Sensitive Care Spray (ovh 14,90€/200ml)
Cutrinin tuotteita on aiemminkin tullut käytettyä ja ne ovat olleet mieluisia, tämä kyseinen on uusi tuttavuus. Kosteuttava hoitosuihke tulee taatusti tarpeeseen ja käyttöön! :)

Lumene: Ultra Sensitive rauhoittava & kosteuttava naamio (ovh 17,90€/75ml)
Lumenen rauhoittava kasvonaamio on vanha tuttavuus ja oikein positiivinen sellainen, joten sen löytyminen boxista on ilo. 

Rimmel: BB Cream 9 in 1 ( ovh 11,90€/30ml)
BB-voiteet ei ehkä niinkään se oma juttu ole, mutta pitää tämä varmaan ainakin testata kun kyllähän tuo aiemmin LivBoxin mukana tullut Garnierin BB-voidekin on tullut kohta loppuun käytettyä.. Riippuu toki onko tässä vaalea sävy tarpeeksi vaalea omalle iholleni..


Philosophy: The Microdelivery Peel Kit (ovh 76€/60+60ml, boxissa 8,5+4,8g näyte)
Tämä ehkä tavallaan oli pieni pettymys, paljon oli odottanut mitä Philosophyltä boxissa on mukana.. Toisaalta kyllä ihan mielenkiintoinen testata, tuskin muutoin tulisi itsellä kokeiltua ko.tuotetta ja se kai boxin ideanakin on!? :)

La Roche-Posay: Lipikar Baume AP+ -voide (ovh 9€/200ml, boxissa 15ml näyte)
Tämä boxin sisällöstä ehdottomasti vähiten mieluisa.. Hyvin pieni näyte ja vaikuttaisi tekstin perusteella varsin tuhdilta voiteelta.. Pitäähän tämäkin toki kokeilla, jos ei kasvoille niin sitten vaikka kantapäille :D


LOPPUYHTEENVETO:
Osa oli nähtävästi saanut tuon Cutrinin kosteussuihkeen asemasta Cutrin Chooz Multivolumizerin, omalla kohdalla vaihtoehtoinen tuote osui enemmän kuin nappiin. Ehdottomasti parhaimmat tuotteet olivat Cutrinin ja Lumenen tuotteet sekä ehkä sitten kuitenkin pienen pettymyksen huokauksen jälkeen Philosophyn näyte. Boxin arvo oli omien laskelmieni mukaan reilut 50€ eli todellakin sai rahoilleen vastinetta. Kaiken kaikkiaan siis oikein mainio vuoden aloitus LivBoxilta, kiitokset tästä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat