maanantai 18. syyskuuta 2023

PureCamomille

*)mainoslinkki

Meikinpuhdistusöljyt ovat siitä näppäriä, että niillä saa yleensä myös kestävämmän meikin sulamaan, ja sitä tämäkin lupailee:


soveltuu niin kasvojen, silmien kuin huultenkin puhdistustuotteeksi. Lupaa poistaa myös vedenkestävän meikin, jättämättä kuitenkaan ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Lupaa rauhoittaa ihoa ja soveltuvan myös herkälle iholle. Itse en tässä tuotteessa juurikaan mitään tuoksua tunne ja on tosiaan hyvin soveltunut myös silmämeikin poistamiseen. Itse tosiaan käytän kaksivaiheista puhdistusta eli öljymäinen tuote on ensimmäisessä vaiheessa ja näin nyt tätä kirjoittaessa miettimään kuinka tämä iholta puhdistuukaan... Olen käyttänyt tätä suihkun puolella eli tosiaan vain huuhtelen iholta pois (wc:n puolella käytän meikinpuhdistuksen apuna myös konjac-sientä) eikä tämä ole ainakaan mieleen jättänyt muistikuvaa rasvaisesta jälkifiiliksestä eli arvelisin tuon aika hyvin pitävän paikkansa.

Käytätkö sinä erillistä silmämeikinpoistotuotetta vai puhdistatko myös silmämeikin samalla millä puhdistat kasvot kokonaisuudessaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat