sunnuntai 10. syyskuuta 2023

Glow Hub Nourish&Hydrate Cleansing Balm

*)mainoslinkki

Olen tuonut täällä useammankin kerran esille, että käytän meikinpuhdistuksissa kaksivaiheista puhdistusta eli käytössäni on kaksi erilaista puhdistustuotetta. Näistä ensimmäisenä on yleensä käytössä jokin öljymäinen tuote. Öljymäisenä on mahdollista saada käyttöönsä myös muita kuin juoksevan öljymäisiä tuotteita ja olen oikeastaan innostunut niistä viime aikoina vielä entistä enemmän. Tänään esittelyssä sellainen:


*Glow Hub Nourish&Hydrate Cleansing Balm (ovh 8,50€/27g tai 13,90€/100g)
sisältää mm. kookosvettä, persikkauutetta ja hyaluronihappoa. Kuten kuvastakin näkyy, on purkissa kiinteässä muodossa, mutta sulaa ihon lämmössä öljymäiseksi. Tätä kannattaa annostella aika kitsaasti, koska on erittäin riittoisaa ja kuvaisin koostumusta ehkä aika rasvaiseksi. Itselläni on käytössä konjac-sieni, jolla tuotteen saa hyvin iholta pyyhittyä pois minkä lisäksi tosiaan käytän vielä toisen puhdistustuotteet tämän jälkeen. Jos ihosi on superkuiva niin tämä saattaisi olla hyvä tuote käytössä sellaisenaan - kannattaa kokeilla ainakin nyt kylmiä säitä kohti mennessä. Glow Hubin tuotteita löytyy myös esim. Prismoista, josta itsekin taisin tämän testiin napata, mutta on myös verkkokauppojen valikoimissa (linkkasin Lykoon, josta on kylläkin tällä hetkellä varastolopussa).

Onko sinulla antaa vinkkiä jostain loistavasta puhdistustuotteesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Rodos kutsuu ❤️

Meillä olisi edessä ihka ensimmäinen ulkomaanreissu neitokaisen kanssa. Ajatus reissusta lähti liikkeelle itselläni joskus viime vuoden puol...

Luetuimmat