lauantai 26. elokuuta 2023

PureCalendula

*)mainoslinkki

Yves Rocher oli joskus lapsuudessa ja nuoruudessa hyvinkin IN, mutta aikuisiällä sen käyttö on jäänyt aika vähille. Aina aika ajoin innostun täältäkin jotain tilailemaan testiin, näin tälläkin kertaa kun oli tarvetta uudelle yövoiteelle:


*kehäkukkavoide (ovh 21,90€/50ml) on sivujen mukaan tarkoitettu niin päivä- kuin yövoiteeksikin, mutta omalle iholle arvelisin tämän talvipakkasillakin olevan hiukan liian tuhtia päiväkäyttöön omaan makuuni. Yökäytössä toisaalta sitten onkin todella hyvä. Koostumus on siis todella tuhtia, kasvovoiteissa ei puhuta koostumuksena voista kuten vartalovoiteissa mutta tämä vastaisi kyllä ehdottomasti juurikin sitä. On siten myös erittäin riittoisaa. Itse pidän tuhdimmista koostumuksista öisin, mutta päiväisin tosiaan kaipaan kevyempää koostumusta meikin alla käytettäväksi. 

Yves Rocherillahan on varsin hyviä tarjouksia aika ajoin ja tähänkin sellaista hyödynsin. Tälläkin hetkellä muutama kosmetiikkatuote vaatisi täydennystä, joten voisikin katsoa löytyisikö valikoimista näiden kategorioista jotakin kivaa testattavaa.

Milloin sinä olet viimeksi käyttänyt Yves Rocherin tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

PureCamomille

*)mainoslinkki Meikinpuhdistusöljyt ovat siitä näppäriä, että niillä saa yleensä myös kestävämmän meikin sulamaan, ja sitä tämäkin lupailee:...

Luetuimmat