perjantai 30. joulukuuta 2022

The Ritual of Advent 24 days of Merry Rituals

*)mainoslinkki

Joulukalentereiden aika on taas tältä vuodelta ohitse, joten voisimme kurkata mitä minun kalenterini oikein pitivätkään sisällään. Aloitetaan tällä kertaa viimeisenä hankkimastani kalenterista eli Ritualsin 2D-joulukalenterista - näitähän olisi tosiaan ollut valikoimissa myös 3D- ja Premium-versiot mutten ole varma oliko näitä juurikaan suomalaisten verkkokauppojen valikoimissa, koska en itse näihin muista törmänneeni. Hintaa tällä kyseisellä kalenterilla oli paikasta riippuen 70-78€ välillä, itse sain tämän ostettua *Lykolta puoleenhintaan eli maksoin tästä 38,25€. Arvoa lupailtiin kalenterille 142,90€.


Harkitessani kalenterin hankintaa olin summittaisesti vilkaissut kalenterin sisällön, mutta tästä huolimatta muutama tuote pääsi yllättämään.

Kalenteri sisälsi:
Boutique Line Mehr - bath & shower gel 30 ml
Boutique Line Jing - soap bar 25 gr
Wonder Mask 10g + spoon
The Ritual of Namaste Miracle Wipes - Travel
Amsterdam Collection Body Mist 20ml
The Ritual of Karma Body Shimmer Oil 30ml
The Ritual of Sakura Shampoo 50ml
The Ritual of Sakura Conditioner 50ml 
The Ritual of Namaste Anti-Ageing Day Cream 10ml
The Ritual of Ayurveda Scrub Glove for Gift Set 2021
The Ritual of Ayurveda Coconut Milk Bath Sachet
The Ritual of Ayurveda Rich Body Oil 30ml 
Elixir Collection Miracle Keratin Recovery Hair Mask 20ml
The Ritual of Karma Mild Body Scrub Clay 70ml
Rituals Homme shower foam, 1 X Refreshing Spray Sakura 20ml
The Ritual of Mehr Body Cream 70ml
The Ritual of Jing Hand Lotion 40ml
The Ritual of Jing Sleep Foaming Shower Gel 50ml
Sport Ice Shower Gel 70ml
Advent Mini Candle Private Collection - Savage Garden
Advent Mini Candle Private Collection - Sweet Jasmine
Advent Mini Candle Private Collection - Precious Amber
Advent Mini Candle Private Collection - Suede Vanilla

Ne yllättäjät olivat miesten tuotteet (taloudessa kun ei tuota kaksilahkeista ole niin siitä syystä vähän plaah, mutta jospa nämä innostaisivat jonkun vielä tänne nurkkiin pyörimään ottamaan :D) sekä kuorintahanska (ja kyllä nimenomaan yksikössä). Minituoksukynttilät tiesin tulevaksi ja itse tykkään näistä.


Ritualsin tuotteet tuoksuvat aika voimakkaasti ja niin tuoksui koko kalenterikin, itse kun en ole tuoksuille herkistynyt niin nautiskelin tuoksusta mutta tuoksuyliherkälle olisi ollut varmasti melkoinen kauhistus. Itse kalenteripohja oli ihan ok eli toimitti asiansa, mutta kaksi muuta kalenteria oli kyllä tämän suhteen parempi (eikä näissä ovh-hintakaan kuitenkaan niin kovin suurempi ollut, sisällön arvo kylläkin). Kokonaisuutena maksamallani hinnalla olin sisältöön tyytyväinen, mutta rehellisyyden nimissä en kyllä tästä itse olisi tuota normaalia hintaa maksanut - ainakaan tutustuessani sisältöön tarkemmin. Yritän tässä lähipäivien aikana saada tänne postaukset myös kahdesta muusta kalenteristani (joo, näitähän tosiaan hupsista keikkaa tuli tänä vuonna hankittua peräti kolme kappaletta).

Mitä mieltä sinä olisit ollut tästä sisällöstä? Millainen olisi sinulle se unelmien joulukalenteri?

6 kommenttia:

 1. Kenen kalenteria odotat innolla ensi vuonna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä yhtään osaa mennä sanomaan vielä tässä vaiheessa :D

   Poista
 2. Muutamaa Ritualsin tuotetta on tullut käytettyä eli merkki on tuttu lentokentiltä. Hyvään hintaan monta pientä pakkausta tuossa on ollut!

  VastaaPoista
 3. Miusta on kiva ostaa tämä Ritualsin kalenteri, vaikka se joka vuosi toistaa itseään. Ihmiset ostaa aika lailla samoja tuotteita vuodesta toiseen, niin ei kalenterin sisältökään radikaalisti muutu. Tosin, tänä vuonna puuttui (onneksi) se kynsiviila! En tiedä onko se niin hyvä, että ihmiset ostaa juuri tuon Ritualsin viilan, vai miksi se on tässä kalenterissa :D Samaa voisi sanoa kuorintahanskasta, sekin taitaa tulla joka vuosi (tarkistin, on tullut ainakin vuodesta 2019 alkaen 2 x valkoinen, 2 x punainen hanska).

  VastaaPoista
 4. Jonkun Ritualsin tunnen. Tuotteet ovat hyviä. Loistavaan hintaan sait merkkikalenterin.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat