keskiviikko 7. joulukuuta 2022

Glossybox: Rock&Glam

*)mainoslinkki

Joulukuun MARRASKUUN *Glossybox saapuikin yllättäen ihan alkukuusta. Teemana boxissa on Rock&Glam ja tokikin kun kyse on joulukuisesta boxista niin tällöin odotukset ovat korkealla sisällön suhteen...


Sisältä löytyi:
Doctors Formula Photo Face (ovh 99€/30ml
eli meikinpohjustaja. Hintaa tuotteella on kyllä melkoisesti ja täytyy sanoa, että merkki on itselleni täysin vieras. Mielenkiinnolla lähden kyllä tätä kokeilemaan. 

Teez Cosmetics To Die For Eyeshadow "Glow on the Go" (ovh 15€/2,5g)
Hohtava luomiväri, joka soveltuu käyttöön myös korostusvärinä. Sävy on kyllä tässä kaunis niin luomivärinä kuin highlighterinakin käytettäväksi. Voisinpa testailla tämän jo heti huomenna meikissä, kuten ehkäpä myös tuon yllä mainitun pohjustajan.

Spectrum Collections Rock 'N Glam A40 Eye Brush (ovh 9€)
Luomivärisiveltimiä minulla on melkoisesti, mutta toisaalta koska olen niin laiska niitä pesemään niin hyväkin, että niitä riittää. Vaikuttaa oikein laadukkaalta siveltimeltä. Kyseisiä siveltimiä löydät mm. *Nobelta.

Minulla tullut sävy taitaa kantaa nimeä Famous, joka on kyllä omaan makuuni aika erikoisen sävyinen. Muutoinkin olen hieman huono noiden huulimeikkien kanssa. Merkki on kyllä tuttu ja erittäin laadukas, joten siitä plussaa.

*Origins GinZing Glow Boosting Mask (ovh 35€/75ml, boxissa 15ml koko)
Todella mielenkiintoinen tuote ja jos oikein käsitin niin tätä ei tosiaan lotrata iholle järkyttävää määrää ja sitten pestä pois vaan tarkoitus on käyttää hieman samaan tapaan kuin normaali kasvovoidekin? Origins on todella mielenkiintoinen brändi, mutta jäänyt jotenkin tästä huolimatta itselleni hieman vieraaksi.

*Artdeco Eyeshadow Base (ovh 12€/5ml)
tämä luomivärin pohjustaja ei käsittääkseni ole kuin uuden tilaajan lahjana.


Sisältöhän tässä oli todella hyvä, huulipuna ainoastaan sellainen joka ei ole minun juttuni. Jostain syystä silti tästä jäi se joku jouluinen extra puuttumaan, ehkä olen vain liian vaativa :D Pohdiskelin tässä boxia katsellessani, että ehkä näiden aika on vain vähän omalta osaltani ohi. En enää voisi kuvitellakaan joka kuukausi tilaavani "sikaa säkissä", mutta toisaalta onhan nämä tyyliin kerran tai pari vuodessa ihan ok.

Miltä sinusta boxin sisältö vaikutti, olisitko ollut enemmän innoissasi kuin minä?

7 kommenttia:

 1. Satanen meikinpohjustusvoiteesta onkin aikamoinen hinta. Tuskin oikeassa elämässä olisin valmis maksamaan sellaisesta. Olisi kiva tietää, miten se toimii. Mitä niin erikoista siinä on, että hinta hipoo pilviä.

  VastaaPoista
 2. Nää boxit ei ole mun juttu ollenkaan, mutta on hienoa, että sisältö miellyttää ja iso osa näistä tulee myös käyttöön.

  VastaaPoista
 3. Mulla oli vähän erilainen sisältö, Artdecon ja Originzin tilalla Talikan silmänalusnaamio :) Mä tykkäsin kokonaisuudesta, oli paras näkemäni Glossybox ja ehkä saattaisin joskus tilatakin tätä :)

  VastaaPoista
 4. En ole koskaan näitä boxeja testannut, enkä ehkä ole edes kohderyhmää. Mutta yllätyksethän on aina hauskoja :)

  VastaaPoista
 5. oon kaivannut näitä bokseja, mutta ei sovi nyt budjettiin :/

  VastaaPoista
 6. Eikös tämä ole todella paljon myöhässä tullut marraskuun boxi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on. Itse vasta tänään hoksasin asian kun oikeasti joulukuinen boxi tuli postin mukana :D Glossyboxin kuukausissa on himppusen hankala kyllä pysyä perillä varsinkin kun mukanakaan ei ole mitään tietoa mikä kuukausi kyseessä :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat