tiistai 6. joulukuuta 2022

Ikilalo

Olin aiemmin puolella silmällä bongannut jotain Beyondin julkaisuja Instagramista, mutta Maria innosti tutustumaan BF-tarjousten tiimoilta tarkemmin heiltä löytyviin tuotteisiin ja niinhän siinä sitten kävi, että tarjoustenkin innostamana nappasin useamman tuotteet ostoskoriini. Eikä muuten ole kaduttanut! Yksi iso plussa itselleni on myös se, että kyseessä on Joensuussa sijaitseva firma.

Useampikin tuote vaikutti kiinnostavalta, mutta nappasin nyt tällä kertaa itselleni koko setin hohdepigmenteistä joita oli tarjolla. Koska kaikki kimaltava on kaunista ja toisaalta tänne talouteen näyttää vinhaan vauhtia kasvavan toinenkin kimallusta rakastava :D


Ikilalo Feather Light Sparkles (ovh 19,80€/pakkaus tai 32€/kaksi pakkausta)
Kyse on siis tosiaan nimensäkin mukaisesti höyhenenkevyistä hohdepigmenteistä, jotka on tarkoitettu nimenomaan kosmeettiseen käyttöön eli eivät ärsytä ihoa. Voi käyttää iholle ilman erityisempiä kiinnityskonsteja, mutta hohteisemman lopputuloksen saat kun käytät alla kiinnitysainetta kuten glitter primeria. Käytetään ottamalla purkista hieman puhtaalle sormelle pigmenttiä ja painelemalla tätä haluttuun kohtaan. Kannattaa huomioida, että sormi on puhdas ja kuiva ettei käy niin, että pigmentit ovatkin kiinni napakasti sormessa eivätkä siksi tartu sinne minne ne halutaan.


Pakkauksia löytyy kuutta erilaista ja jokainen pakkaus sisältää aina neljä 1g purkkeja pigmenttiä.


01 Aurora Glow


02 Mermaid Shimmer


03 Candy Unicorn


04 Diamond Dazzle


05 Northern Light


06 Disco Queen

Olen käyttänyt näitä luomilla sellaisenaan luomivärinpohjustajan kanssa sekä antamaan extrakimallusta luomivärin päällä. Mielestäni näiden käyttö on helppoa ja olen tosiaan käyttänyt näitä omana ilonani ihan arkimeikissäkin. Pitää vielä testailla tässä ajan kanssa erilaisia käyttökikkoja ja seurailla tiukasti Beyondin Instagramia, koska sinne tulee näitä aika tiuhaan tahtiin. 

Onko Beyond ja Ikilalo sinulle entuudestaan tuttuja? Mitä mieltä sinä olet kimalluksesta?

3 kommenttia:

  1. Sisarentyttäreni oli varmaan aikoinaan - vielä vähän nuorempana - ollut näistä ikionnellinen, mutta nyt tyyli taitaa jo olla hillitympi hänelläkin.

    VastaaPoista
  2. Kimallus on kyllä kiva, itse en käytä.

    VastaaPoista
  3. Ei ole entuudestaan tuttuja, mutta meilläkin kasvaa yksi glitterfani,vaikka minä en olekaan mikään glitterin tai meikin suurkuluttaja :D näistä voisin vinkata joulupukin apulaisille :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat