perjantai 16. joulukuuta 2022

Kuulumisia ja kuumeilua

En ole hetkeen tehnyt ihan vain kuulumisista postausta, joten olisiko aika tai kiinnostaako ylipäätään ketään? No täältä palaa kiinnostipa tai ei :D


Kissaneiti on meillä ollut jo yli kahden vuoden ajan ja ikää hänellä on reilu 2,5v. Selkeästi rauhoittunut tässä ajan myötä mutta melkoisia spurtteja aina välillä vetää. Aluksihan hän oli varsin pelokas, mutta kun annettiin omaan tahtiin rauhassa tutustua uuteen kotiin ja meihin niin kyllähän hän tänne hyvin on kotiutunut. Hyvin usein kiehnää meissä kiinni ja esim. neidin tultua hoidosta on kyllä selkeästi hänessä kiinni jonkin aikaa kuin takiainen. Myös rohkeutta on tullut tehdä tuttavuutta vieraiden kanssa.

Kissaihmistä minusta ei kyllä edelleenkään ole tullut vaan olen entistä vahvemmin todennut, että kyllä ne koirat se mun juttu on vaikka kissatkin ihania ovat. Voihan tässä toki olla syynä myös yksinkertaisesti se, että olen aikalailla koko elämäni ollut tekemisissä koirien kanssa ja hyvin hyvin monet vuodet koira on ollut perheenjäsenenä. Kissoja taas olen päässyt silittelemään vain sukulaisten ja ystävien luona.

Ja tästä sitten pääsemmekin hyvin siihen kuumeiluun eli koirakuumehan se on jo jonkin aikaa ollut vahvasti mukana ja ehkäpä viimeisen puolen vuoden aikana päässyt sille asteelle, että olen asialle tehnyt jotain. Eli päättänyt olevan aika hankkia meille koira. Olenkin ollut yhteyksissä kasvattajiin eli nyt tässä on ne hetket meneillään kun kuumeisesti yritetään malttaa odotella tuleeko pentuja ja löytyisikö sieltä se meille sopiva tyyppi. Niin ja tätä kuumeiluahan ei auta lainkaan se, että minun vanhempani hankkivat itselleen koiranpennun. Pitäkää peukkuja, että saadaan sille pallerolle pian leikkikaveri.

Oletko sinä enemmän kissa- vai koiraihminen?

5 kommenttia:

  1. Kissat on ihania, meillä on taas aina ollut kissoja. Hippu on ensimmäinen koirani ja on se vaan niin rakas että ilman koiraa en enää tule olemaan. Jos pitäisi siis valita niin koiran ottaisin, sellaisen joka kulkee jokapaikassa mukana :)

    VastaaPoista
  2. Olen koiraihmisiä, meillä on 13v westie vanhus.

    VastaaPoista
  3. Meillä on ollut vaan hamstereita, eikä niitäkään enää. Niiden hyvä puoli oli muun muassa, että ne oli aika helppo saada jonnekin hoitoon matkojen ajaksi, häkin vaan kantoi sopivalla kaverille.

    VastaaPoista
  4. Meillä alkaa tuo toinen koira olla niin vanha, että pitäisi alkaa katsella nuoremmalle koirakaveria. Se kun ei tule pärjäämään yksin.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat