tiistai 28. kesäkuuta 2022

Radiant finish

Saatu ilmaistuote

Kesällä ainakin itse kaipaan kevyempää meikkivoidetta ja kaapistani sattumoisin löysinkin loistavan tuotteen varsinkin kesään:

lupaa kevyen/keskipeittävän terveen, sileän, hehkeän sekä kosteuttavan lopputuloksen. Sisältää suojakertoimen 30, mutta kannattaa muistaa merkkituotteiden suojakerrointen kanssa se ettei niitä usein tule levitettyä tarpeeksi saadakseen tuon suojan iholle eli kannattaa ehdottomasti käyttää erillinen aurinkovoide mikäli on suorassa auringonpaisteessa. 

Itselleni oli tullut testiin myynnissä olevista 17 sävystä kolme: porcelain, nude ja creamy natural (nämä alla olevassa kuvassa tässä järjestyksessä alhaalta ylöspäin). Itselleni täydellinen kesäsävy syntyy näistä kahden ensimmäisen sekoituksesta. Lopputulos kasvoilla on itselleni kesään täydellinen eli kevyt, tasoittaen hieman ihon sävyä.

Minkälaisia meikkituotteita sinä suosit kesäisin?

8 kommenttia:

  1. En juurikaan meikkaile kesäisin, helpompi olla kun ei ole mitään, vain pisamat kasvoilla.

    VastaaPoista
  2. Mun kesämeikki on sama kuin talvellakin, ripsari riittää tai satunnaisesti meikkipohja + poskipuna 😊

    VastaaPoista
  3. Vaikuttaa hyvältä tuotteelta. Mä olen nyt koko kesän käyttänyt ainoastaan BB-voidetta ja sen alla seerumia. Kasvosuihkeita kuluu myös :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat