perjantai 3. kesäkuuta 2022

Nuori

*)mainoslinkki
saatu ilmaistuote


Sain jo jokunen aika sitten itselleni testiin *Beautiikista tuotteita mielenkiintoiselta Nuori-brändiltä, jonka taustalta löytyy suomalainen Jasmi Bonné.


Tuotteet ovat 100% luonnollisia ja valmistetaan 10-12 viikon välein pienissä erissä varmistaakseen niin tuotteiden tuoreus kuin myös välttääkseen ylituotantoa. Tuotteista itselleni sain testiin trion: C-vitamiiniseerumin (ovh 110€/2x10ml), silmänympärysvoiteen (ovh 58€/15ml) sekä kasvovoiteen (ovh 65€/30ml).

C-vitamiiniseerumi on pakattuna kahteen pakkaukseen säilyvyyden takia. Napsautat käyttöön ottaessasi jauheen nesteen joukkoon ja sekoitat nämä keskenään. Jauhe vaati itselläni ehkä noin vuorokauden aikaa sulaakseen nesteen joukkoon eli ensimmäisen pakkauksen kohdalla ensimmäisellä levityskerralla seerumi tuntui hieman karkealta, tämä kuitenkin oli "ongelmana" vain alussa. C-vitamiini on oikea tehoaine myös ulkoisesti käytettynä ja se mm. kirkastaa, suojaa ja korjaa ihonvaurioita. Ihana tehohoito, jolla saa ihon hyvään kuntoon kesää varten. 

Silmänympärysvoide lupaa ennaltaehkäistä ihon ennenaikaista ikääntymistä, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Koostumus on melko täyteläinen ja olen suosinut tätä näin kesää kohti mennessä enemmän yöllä, mutta soveltuu hyvin käytettäväksi myös meikin alla.


Kasvovoide kosteuttaa ja suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Sopii käytettäväksi kaikilla ihotyypeille aamuin-illoin. Todella riittoisaa voide, joka toimii täydellisenä pohjana meikille.

Pakkaukset ovat mielestäni kauniin yksinkertaisia ja soveltuvat hyvin aivan kaikenlaisille kosmetiikkahyllyille. Tuotteet ovat myös ihan superriittoisia! Seerumi alkaa jo olla itselläni lopuillaan (onkin kuuriluontoiseen käyttöön tarkoitettu), mutta kaksi muuta eivät näytä vajuneen lainkaan. 

Todella mielenkiintoinen uusi tuttavuus itselleni. Joko sinä olet ehtinyt testata ja kenties löytää itsellesi joukosta oman suosikkisi?

4 kommenttia:

  1. No nyt on mielenkiintoinen tuote. Pitääpä laittaa korvan taa tämä.

    VastaaPoista
  2. Pakkaukset ovat ainakin tyylikkäitä ja raikkaan näköisiä!

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa kiinnostavalta! Mulla oli nyt keväällä 6vk kuuri c+e vitamiini seerumia. Tosi kiva kuulla kotimaisista tuotteista 😊

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat