keskiviikko 22. kesäkuuta 2022

One solution

*)mainoslinkki

Kaikki erilaiset tehotuotteet ja seerumit ovat lähellä sydäntäni. Näin ollen näitä löytyy myös jatkuvasti käytöstä. Tämä nyt esittelyssä oleva alkaa olla jo ihan lopuillaan, mutten aiemmin ole saanut aikaiseksi tehtyä esittelyä.

Kyseessä on kosteuttava ja kiinteyttävä tehoampulli ikääntyvälle iholle, sopien myös herkälle iholle. Sisältää mm. sinimailasen, parsakaalin ja kaalinlehtien uutteita sekä retiisiä ja vehnänalkiota. Miellyttävä tuoksu, joka ei jää itselläni pitkäksi aikaa kuitenkaan nenään tuoksumaan. Mutta tuoksu toki hyvä huomioida mikäli niille kovin herkkä olet. Koostumusta voisi kuvailla ehkä hieman geelimäiseksi, imeytyy ihoon hyvin eli soveltuu loistavasti meikin alle.

K-beautytuotteet ovat ihania eikä myöskään tämä petä. Riittoisaa tuote vaikka itse olenkin varmasti annostellut ohjetta runsaammalla kädellä, itse levitän kaikki kasvotuotteet myös kaulan ja decolteen alueelle. Voisin ehdottomasti palata tähän joskus uudelleenkin.

Onko K-beauty edelleen IN?

3 kommenttia:

  1. Parsakaali on kiinnostava ainesosa kauneustuotteessa. Kuulemma sitä pitäisi ikääntyessä nauttia (tai jooa ahmia) sekä sisäisesti että ulkoisesti.

    VastaaPoista
  2. Itse tarttisin jokin rasvan kaulan iholle. Siinä alkaa olla jo sen verran näkyviä ryppyjä, että olisi kiva saada jotain silotusta siihen.

    VastaaPoista
  3. Tässä samalla iltakaakaota juodessa, mietin että ohhoh, tarviiko ikääntynyt iho paljon eri rasvoja ja muita tököttejä, nimittäin jos tarvitsee, en halua ikääntyä :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Bearel x Valtteri Sandberg kesäboxi

 *)mainoslinkki En ole viime aikoina juurikaan kauneusboxeja tilaillut, vaikka edelleenkin rakastan yllätyksellisyyttä niissä - sekä tietyst...

Luetuimmat