maanantai 23. toukokuuta 2022

Piercing

 Olen ikuisuuden pohtinut uutta lävistystä ja viime viikolla sitten vihdoin se toteutui - ja vieläpä kahdella eri lävistyksellä! Underground Storessa sattui koko viikon olemaan lävistykset tarjouksessa 25€/kpl niin siitä se ajatus sitten lähti...


Kuvassa näkyy toinen lävistyksistä eli nenälävistyksen minkä lisäksi otin oikeaan korvaan tragus lävistyksen. Nenälävistys on jäänyt lähinnä, koska pitkään pohdin haluanko kasvoihin lävistystä ja toki nuorempana myös työelämässä lävistyksiin suhtauduttiin eri tavalla kuin nyt. Lisäksi pohdin niinkin outoa juttua kuin nenän niistäminen 🤣 Korvien rustolävistykset ovat myös mielessä olleet yhtä kauan, niissä itseäni on pohdituttanut paraneminen ja sen vuoksi näidenkin ottaminen on jäänyt... Entuudestaanhan minulla on napalävistys ja lisäksi molemmissa korvalehdissä 2x ammutut reiät (nykytietämyksellä nekin teettäisin ehdottomasti lävistämällä ja näin tulee neiti sitten aikanaan saamaan) ja näiden perusteella jo tiesin ettei omalla kohdalla kipu ole se mitä tarvitsee pelätä.

Lävistäjä oli selkeästi ammattilainen ja koko homma taisi kestää yhteensä 10 minuuttia! Tokihan lävistys ja korun laittaminen kirpaisevat, mutta vain hetken, eikä loppuillan tai seuraavan yön aikana vaimeaa jonotusta kummempaa tuntunut kummassakaan. Lävistyksien parantelu on myös helppoa; vältä ylimääräistä näpräämistä ja jos kosket niin kunnolla pestyin käsin, huuhtelu keittosuolaliuoksella. 

Lävistykset ovat vasta pari päivää olleet, mutta olen näistä niin ihastuksissani etteivät taatusti jää myöskään viimeisiksi mikäli vain paranevat kunnolla. Innolla toki odotan korujen vaihtoa, mutta se on edessä aikaisintaan parin kuukauden kuluttua.


Mitä mieltä sinä olet lävistyksistä ja löytyykö sinulta moisia?

12 kommenttia:

 1. Mulla oli tooodella pitkään nenäläväri, mutta sittemmin luovuin siitä, koska aina kun nuhan sai, se oli niistäessä hankala. Kivannäköinenhän esimerkiksi sellainen pikku "timangi" siinä nenänpielessä oli, mutta mukavuudenhalu vei voiton lopulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota niistämistä mä oon itseasiassa vähän pohtinut 🤣

   Poista
  2. Onko se koru sulla sellainen "käyrävartinen"? En tiedä, millaisia ne ovat nykyään, mutta tuskin ainakaan sellaisia korvakorumaisia, jossa on toisella puolella vastakappale. Se vastakappale kun saattaisi hulahtaa nenäonteloon. Käyrä korun varsi sattuu aika tavalla, jos se sattuu tarttumaan nästyykiin, tiedän kokemuksesta. Nuhan aikana myös lävistys ainakin minulla tulehtui muutamaan otteeseen. Kivan näköisiä nuo lävärit ovat, välillä käy mielessä, että jos laittaisi lävistyksen uudelleen ja siihen sellaisen snadin renkaan, joka ei tarttuilisi mihinkään vaan olisi aikalailla nenänpielen myötäinen, mutta asia on vasta harkinta-asteella.

   Poista
  3. Nää on molemmat ihan suoria ja tosiaan vain sen ulos jäävä osa on se missä pallo irtoaa eli ei ole riskiä et päätyisi nenään tai korvaan sisälle. Paraneminen sujunut ekat kaksi viikkoa molempien osalta edelleen hyvin 👌

   Poista
  4. No hyvä, kun sellainen läväri tulehtuu, se on aika kipeä. Silloin kun oman nenälävistykseni otin, ei ollut erikseen saatavilla koruja sellaiseen. Tein sitten tavallisista nappikorvakoruista sellaisia vaan yksinkertaisesti vääntämällä sen "hännän" hiukan koukkuun, että se pysyisi paremmin.

   Poista
  5. Onneksi nykyään löytyy ja ammattilaisella kun käy niin osaa valita jokaiseen lävistykseen sopivan korun sekä antaa kunnolliset ohjeet jatkoon 👌

   Poista
 2. itselläni oli nuorena huulilävistys - nyt haaveilen tatuoinnista!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Ainut oikea vaihtoehto 👍 aikanaan myös neidille korvalehtiin reiät lävistämällä mikäli ne hän haluaa 🙏

   Poista
 4. Itselläni on lävistykset navassa. Kaksi siis. Mutta kolmannen raskauden aikana luovuin lävistyksistäni. Rustolävistyksiä on vain korvissa, joita en niitäkään enää käytä. Allergia on tullut sellaiseksi, ettei voi oikein mitään koruja käyttää.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Rodos kutsuu ❤️

Meillä olisi edessä ihka ensimmäinen ulkomaanreissu neitokaisen kanssa. Ajatus reissusta lähti liikkeelle itselläni joskus viime vuoden puol...

Luetuimmat