tiistai 14. marraskuuta 2023

Hyaluronic

*)mainoslinkki

Mainitsin Q10 seerumi -postauksen yhteydessä käytössä olleen yhtä aikaa saman sarjan hyaluronihapposeerumi ja ajattelinkin nyt heti putkeen kirjoitella myös kokemukset tästä:


hyaluronihappo on varmasti kaikille jo tuttu superkosteuttaja, ei ole kovinkaan pitkä aika kun tätä hypetettiin rutkasti. Vaikka hypetys on siirtynytkin jo hieman muihin vaikuttaviin aineisiin niin itse tykkään edelleenkin näistä kosteuttavista tehotuotteista. Useimpia hyaluronihapposeerumeita pystyy myös yhdistämään vaikka toisen seerumin kanssa käyttöön ja itse tosiaan tein näin Q10 seerumin kohdalla. Soveltuu käyttöön kaikilla ihotyypeillä aamuin-illoin ja varsinkin näin talvikeleillä suosittelen lämpimästi harkitsemaan tätä lisäboostin käyttöä ihoa kosteuttamaan. The Inkey Listin tuotteen kokonaisuudessaan ovat hyvin budjettiystävällisiä eikä näissä mielestäni ole kovinkaan selkeitä tuoksuja eli jos et välitä tuoksullisesta kosmetiikasta niin kannattaa pitää tuotteet mielessä.

Onko hyaluronihappo sinun mielestäsi jo vanhentunut juttu?

1 kommentti:

  1. I appreciate the balance of facts and personal reflection in your post.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glass Serum

*)mainoslinkki Ihan alkuun pakko mainita, että on ihan mahtavaa huomata Kicksin ottaneen käyttöön maininnan ettei aktiiviaineita sisältävät ...

Luetuimmat