maanantai 27. marraskuuta 2023

Caffeine Eye Serum

*)mainoslinkki

Tämän tyyliset silmänympärysvoiteet eivät ole se ykkösvaihtoehto itselleni, mutta silti aina ajoittain vahingossa tai tarkoituksellakin tulen hankkineeksi näitä käyttööni. 


*Q+A Caffeine Eye Serum (8,90€/15ml)
on silmänympärysseerumi, joka lupailee hoitaa ja rauhoittaa turvotusta sekä tummia silmänalusia. Sisältää mm. kofeiinia, vihreää teetä ja granaattiomenauutetta. Syy miksi tämä ei ole ihan se ykkösvaihtoehto itselleni on levitysmuoto eli roll-on; tuubin päässä on siis kuula, jonka tarkoituksena on stimuloida levityksen yhteydessä verenkiertoa (sekä ehkä myös lymfakiertoa). Suosikkini se ei ole ihan vain sen vuoksi, koska ei ole ehkä se hygieenisin vaihtoehto. Toisaalta kun tuote on pelkästään omassa käytössä eikä sitä jemmaile ikuisuutta niin ei nämä itselläni mitään ongelmia ole aiheuttaneet. Tuote itsessään on varsin vesimäistä koostumukseltaan eli nimenomaan seerumi, jonka päälle ainakin näin talvella käytän vielä silmänympärysvoiteen. Tämäkään kombo ei ole liikaa myöskään meikin alla. Itselläni silmänympärysihon tummuus johtuu yleensä lähinnä ohuen ihon läpi kuultavista verisuonista, joihin mikään tuote ei tokikaan tehoa. Kovinkaan suuresti en myöskään turvotuksista ole silmänympärysiholla kärsinyt, mutta olen tässä huomannut iän myötä hieman muutosta eli hyvin pienessä määrin epäterveellisen ruokailun, stressin, huonojen unien tms. jälkeen voi turvotusta ilmetä silmänympärysiholla minkä vuoksi tämä tuote on ollut hyvä lisä ihonhoitooni. Lykolta tämä on tätä kirjoittaessa päässyt loppumaan, mutta *Cocopandalta näyttäisi myös löytyvän.

Käytätkö tai voisitko kuvitella käyttäväsi silmänympärysiholle voiteen alle myös seerumia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat