sunnuntai 5. maaliskuuta 2023

5v

Niin se aika vain kulkee nopeasti, meillä nimittäin juhlittiin nyt jo neitokaisen 5v-synttäreitä. Tänä vuonna synttärit olikin erinäisistä syistä jakautuneet kahdelle eri viikonlopulle ja olin järjestelyjen suhteen ihan uberlaiska. Ensi vuonna sitten tomerana yritän värkätä taas ihan itse enemmän tarjottavaa :D Kaverisynttärit jäivät myöskin samoista syistä vielä tänä vuonna väliin, mutta eiköhän noita ehdi sitten myöhemminkin?


Viime viikonloppuna kahviteltiin neitiä isänsä puolen perheen kesken - kyllä, erosta huolimatta minä olen järkkäillyt synttärijuhlia myös heidän porukalle. Ja oikeastaan ainoastaan tilanpuutteen vuoksi eivät tule samaan aikaan kuin minun puolen perheeni, tulisivat siis kyllä hyvin toimeen mutta tälläkään systeemillä kaikki eivät mahdu yhtä aikaa pöydän ääreen :D

Viime viikonloppuna kakkuna toimi hieman tuunattu mutakakku sekä tietysti lisänä oli keksejä, suklaata sun muuta - näistä ei tullut edes kuvia otettua. Tänä viikonloppuna tein jopa täytekakun (koska neiti niin toivoi), mutta oikaisin käyttämällä kaupan valmispohjaa. Teemavärinä toki neidin omasta toiveesti pinkki, joten täytekakkukin sai vaaleanpunaisen hunnun yllensä.


Niin ja se syy miksi synttärit menivät nyt tänä vuonna näin.. no jos seuraat instassa niin tiedät hyvinkin syyn; saimme nimittäin perheenlisäystä <3 Tästä voisinkin kirjoitella ihan oman postauksensa myöhemmin. :)

Missä iässä teillä on vietetty ekat kaverisynttärit (nimenomaan, että mukana juhlissa olisi muita kuin sukulaisia/hyviä tuttuja eli kutsuttuna esim. päiväkodin kavereita)?10 kommenttia:

 1. Mitä ihmettä?!? Mihin nämä vuodet menee.

  Onnea neitokaiselle! ❤️💐

  VastaaPoista
 2. Kaverisynttäreitä alettiin viettämään joskus siinä eskariaikaan. Korona aikana ei oikein vietetty ja tuo Kalifornia reissu oli sitten yhdistelmä joululahjaa ja synttärilahjaa. Nyt lapsi on niin iso, että kaverisynttäreiden kuviot muuttuu. Kavereiden kanssa suunnittelevat, että menevät syömään ja leffaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin taitaa nuo 6v synttärit olla sit ehkä ne ekat kaverisynttärit. 🙂

   Poista
 3. Me ollaan juhlittu oikeastaan kaikki kerralla - sukulaiset ja kaverit. Vauvakavereita eli mun äitiystäviä joilla on samana vuonna syntyneitä lapsia oli jo 1v synttäreillä ja 3v synttäreilläkin. Esikoinen aloitti päiväkodin 3vuotiaana, joten 4v synttäreille kutsuttiin ainakin yksi päiväkotikaveri vanhemman kanssa.

  Me ollaan myös juhlittu kolme lasta samaan aikaan, kun kolmannen 1v ja 2v synttäreitä ei voitu keväällä -20 ja -21 juhlia koronan takia. Nyt kolmas sai ensimmäinen synttärikutsun päiväkotikaverin 4v synttäreille. :) ihan vaan kavereille tarkoitetut kaverisynttärit pidettiin viime kesänä 8vuotiaalle ensimmäistä kertaa. Hän sai valita 4kaveria jotka vietiin sisäleikkipaikkaan ja heseen syömään, kaverit vietiin sen jälkeen koteihinsa ja meille tuli sukulaiset sitten sen jälkeen kotiin kakulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin pohtia oisko Hoplop kotia parempi paikka kaverisynttäreille 😅

   Poista
 4. Paljon onnea 5-vuotiaalle 💗 Pinkki kuuluu niin pikkutyttöjen tyyliin.

  VastaaPoista
 5. Se on ihan ok vähän oikaista tarjoiluissa! Varmasti maistuovat kuitenkin kaikille 🤩 Onnea 5v johdosta tytölle!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat