sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Masquerade Lip & Nail Glitter / + pieni vinkkaus tulevasta

Sain itselleni ihanan kimaltavan paketin tuotteita testiin:


Isadora Masquerade Lip & Nail Glitter -juhlakokoelma sisältää jotain aivan uutta minkä lisäksi olemassa oleviin kokoelmiin tulee muutama lisäsävy.


Loose Lip Glitter (ovh 9,90€/5g)
löytyy kolmessa sävyssä:
50 Stardust – sävytön, läpikuultava glitter
51 Pink Sparkles – pinkki glitter
52 Ruby Sparkles – tummanpunainen glitter 
ja on nimensä mukaisesti huulilla käytettävää irtoglitteriä.
Käyttö on yksinkertaista:
levitä huulille huulipuna tai -kiilto, taputtele glitter sormella tähän päälle, viimeistele halutessasi vielä värittömällä huulikiillolla (tämäkin kannattaa sormella lisätä mikäli ei huulikiillon sekaan halua väriä ja glitteriä :D).


Glitter tarttuu yllättävänkin lujasti huuliin kiinni eli ei ihan hetkessä huulilta katoa - tästä huolimatta poisto onnistuu helposti esim. miselliveteen kastutetulla vanulapulla.


Huulituotteista Perfect Matt -huulipunat (ovh 14,90€/4,5g) saavat kaksi uutuussävyä, jotka ovat myös jäämässä pysyvään valikoimaan:


 06 Deco Rose
Itse en ollutkaan aiemmin Isadoran mattapunia kokeillut, mutta nämä tuntuvat todella miellyttäviltä huulilla. En ole pidempiaikaisesti ehtinyt testata, mutta pienen hetken testailujen perusteella voisin kuvitella etteivät ajankaan kanssa ala tuntua epämiellyttävän kuivilta.
Uutuussävyt ovat hyvin klassisia ja sopivat talven juhlakauden lisäksi ehdottomasti myös muulloin käytettäväksi - jos siis et näin voimakkaan sävyistä huulipunaa itse kavahda :D


Testasin huuliglitteriä myös huulilla mattapunien päälle, mutta tässä ei toimi ainakaan ilman vielä päälle laitettavaa huulikiiltoa, koska glitterin jälkeen huulet tuntuivat kuivemmilta minkä lisäksi omien huulieni juonteet tuntuivat korostuvan - huulikiilto kuitenkin korjasi molemmat ongelmat.

(Kuvaan tuli muuten laitettua glitter hieman väärään järjestykseen; keskellä glittereistä väritön versio.)

P.s. Instagramissa löytyy kuva, jossa huulilla huulipuna sävyssä Deco Rose sekä päällä Stardust-huuliglitteriä (+ väritöntä huulikiiltoa).


Se mistä itse ehkä vielä huuliglittereitäkin enemmän innostuin oli kynsilakat:


Holographic Nails -kynsilakkoihin (9,90€/6ml) tuli juhlakaudeksi neljä uutta sävyä:
886 Pink Diamonds
889 Glamour Gold
911 Bronze Bling
912 Ruby Crush

Sävyistä kaksi on hieman läpikuultavampia ja ehkä parhaimmillaan jonkin toisen lakan päällä, viimeiset kaksi varmasti yksinäänkin antavat jo kivasti peittoa.


Kynsilleni asti en ole näitä vielä saanut, koska sain jokunen tovi sitten lohkaistua mukavasti oikeasta kädestä kahden kynnen sormet niin, että kynnet piti nirhata lyhyttäkin lyhyemmiksi ja odottelen tässä edelleen, että kynnet kasvaisivat lohkeama kohdan ylitse, että saisin niihin edes jonkinlaista muotoa..


Toivottavasti saan kynnet jouluksi kuntoon, että saisin jo päässäni hieman kaavailemani joulukynnet aikaiseksi - voi olla, että tänä jouluna kynsiltäni löytyykin Isadoraa ;)


Mitä mieltä sinä olet näistä Isadoran juhlakauden uutuuksista?


Voisin tähän lopuksi muuten vinkata vielä, että kannatta ehdottomasti huomenna pysytellä linjoilla, koska silloin on jotain ihan superia luvassa!! ;)


*)pr-näyte

8 kommenttia:

 1. No mitenkäs tässä maltetaan odotella huomista ;)) tosi kiva ja juhlava kokoelma, josta ei glitteriä näyttäisi puuttuvan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi huomiseen on lyhyt aika - ja melkeinpä sanoisin, että tämä on odottamisen arvoinen juttu ;)

   Poista
 2. Mä rakastan sitä luomiväripalettia ja tummia kynsilakkoja, ne on upeita!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kynsilakkoja, joulunaikaan, etenkin kun on näin pimeää, pitää kyllä glitteröidä itsensä hehkumaan kuuhun asti. :) Kivaa uutta viikkoa Mira <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat huulipunat ja kynsilakatkin pikkujouluihin!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat