tiistai 14. marraskuuta 2017

Dermosilin joulu

Dermosilin joulupakkaukset ovat jo useana jouluna kuuluneet kiinteästi omaan joulun odotukseeni. Nykyisin emme aikuisille lahjoja ostele, mutta sitä suuremmalla syyllä saa ja pitää joulun alla itseään kaikilla ihanuuksilla hemmotella. Dermosilin joulupakkauksista löytyy varmasti jokaiselle jotakin - tänä vuonna uutuutena myös joulukalenteri, jota vielä postausta kirjoittaessani oli tilattavissa. Ole ripeä jos haluat sen itsellesi, sisältö on ihan loistava <3 Itse jätän tilaamatta vain koska oikeastaan kaikki kalenterista tulevat tuotteet ovat jo itselleni sen verran tuttuja. Hintaahan tällä on vain 40€.

Esittelen nyt vain pikaisesti omat joulupakkaukseni, näistä vain muutamaa olen hetken ehtinyt testailla. Kuitenkin haluan teille muutaman sanan näistä kertoa, koska ovat vain rajallisen ajan saatavilla :)


Itseltäni löytyy tällä hetkellä viisi Dermosilin joulupakkausta, näistä kaksi olen saanut PR-näytteenä.


Let's Celebrate (10€/2x 300ml) *
100-vuotiaan Suomen kunniaksi perinsuomalaista lakritsin tuoksua käsisaippua ja käsivoiteen muodossa. Lisäksi ostaessasi tämän duon tuet samalla lapsiperheitä; jokaisesta myydystä pakkauksesta lähtee 1€ Mannerheimin Lastensuojeluliitolle.


Itse en tällä hetkellä pysty lakritsia sisäisesti nauttimaan, joten on aikamoinen nautinto saada sitä edes ulkoisesti. Pohdin kylläkin näytteestä tätä kokeillessani onko tuoksu käsivoiteessa jopa liiankin voimakas, mutta onneksi duon kuitenkin valitsin itselleni. Tällä hetkellä käsisaippua löytyy käytöstä wc:stä ja käsivoide yöpöydän reunalta, josta saan ennen unille käymistä nauttia hieman lakua :D

Täytyy myös mainita, että itse tykkään tästä simppelistä designistä minkä vuoksi duo sopii niin naiselle kuin miehellekin.

Kenelle: Ehdoton valinta lakritsin ystävälle!


 Beauty Scent (13,50€/3x 20ml) *
sisältää kolme 20ml pulloa Dermosilin tuotteista tuttuja tuoksuja;
In Bloom (Living-tuotelinja)
Senses (Spa&Sauna Senses -tuotelinja)
Cool Green (Classic-tuotelinja)

Näistä Senses on aivan ehdoton suosikkini <3 Tuoksut ovat raikkaita eivätkä mielestäni mitenkään hyökkääviä, joten sopivat varmasti enemmistölle ihan päiväkäyttöön.

Kenelle: Naisellisten tuoksujen ystävälle.


Sweet (7,50€/200ml)
Karpalosokerikuorinta vartalolle näyttää erehdyttävästi hillolta - tätä ei kannata jättää keittiönpöydälle :D

Tämä oli hankintalistallani heti kun tuotteista bongasin, vaikka järjellä ajateltuna en ainokaistakaan vartalokuorintaa jemmoihini olisi hetkeen tarvinnut... Ihan superherkullisen näköinen vartalonkuorinta!

Kenelle: Jokaiselle vartalonihoa hellivälle.


Heart of the Home (13,90€/385ml + keittiöpyyhe)
Keittiösaippua häivyttämään joulun valmisteluista käsiin tarttuvia voimakkaita tuoksuja ja likaa.

Dermosilin keittiösaippua on tuote, joka itseltäni löytyy aina kotoa ja joulupakkauksenkin olen itselleni useana vuonna hankkinut. Tämän kohdalla pelkäsin tuotteen loppumistakin ennenkuin tilauksen sain tehtyä (on sen verran suosittu pakkaus yleensä ollut..), mutta onneksi ehdin vielä.

Kenelle: Jokaiseen kotiin.


Good Night (6,90€/50ml + silmälaput)
Lakana- ja huonetuoksu rauhoittamaan ja helpottamaan unen tuloa. Tuotetta voi käyttää suoraan lakanoille (ei tahraa) tai ilmaan suihkien. Sopii huonetuoksuksi myös muihin tiloihin. 
Silmälaput on valmitettu satiininkaltaisesta kankaasta ja säädettävän kuminauhan avulla saat silmälaput itsellesi sopiviksi.

Olen jotenkin mysteerisesti useat silmälaput kadottanut johonkin kotiimme ja nämä on hyvä olla olemassa varsinkin kesällä valon häiritessä unta. Lisäksi lakana- ja huonetuoksu vaikutti niin mielenkiintoiselta etten voinut jättää tätä parivaljakkoa välistä. En ole ehtinyt vielä kovin tätä testailla, mutta tuoksu tässä on ihastuttava ja mieto.

Kenelle: Makuuhuoneeseen rauhoittavaa tunnelmaa haluaville.

Alkuun mainitsin, että nämä joulupakkaukset löytyvät itseltäni "tällä hetkellä", koska saattaa olla, että nappaankin tuolta vielä jotain lisääkin itselleni. Dermosilin joulupakkaukset on ihania lahjoja niin läheisille kuin itsellekin - sitä itsensä lahjomista ei myöskään pidä koskaan unohtaa ;)


Joko sinä olet joululahjat hankkinut?


*)pr-näyte

8 kommenttia:

  1. Tuo lakritsisetti on kyllä tämän vuoden paras Dermosililtä :D Ostin niitä kolme ja yhden annan tädille lahjaksi, voisi varmaan houkutella lapsiakin käsienpesulle.

    Kummitytön lahjat ja poikaystävän joulukalenteri vaatii vielä miettimistä (11 luukkua jo valmiina).

    VastaaPoista
  2. En ole jotenkaan tajunnut, että Dermosililla on noin paljon kaikkea kivaa! Ihastuin melkein kaikkiin tuotteisiin jotka tässä esittelit! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli hyvin taas osui ja upposi tämä postaus :D Sieltähän löytyy paljon muitakin joulupakkauksia, joista jokainen on ihana <3

      Poista
  3. Nuo ovat aivan ihanan näköisiä, jetsulleen omaan makuun ja tuo scrub kolahti jotenkin eniten. Kivaa päivää Mira <3

    VastaaPoista
  4. Dermosilin pakkaukset on nykyään todella tyylikkäät! Noi on tosi kivoja ja edullisia lahjoja. :)

    VastaaPoista
  5. Siis tuo lakritsisetti vaikuttaa kyllä ihan liian houkuttelevalta! Se pitää tilata vielä itselle, ja parille muullekin lahjaksi :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat