maanantai 5. syyskuuta 2022

Kesä 2022

Ajattelin, että nyt näin syksyn tullen voisi olla kivaa palailla muistoissa kesään ja koota hieman yhteen mitä ehdittiin tehdä...


Yksi ehdottomasti paras ja onnistunein juttu kesässä oli Helsingin reissu kaksin neidin kanssa. Matkailtiin junalla ja yövyttiin kaksi yötä aivan siinä ytimessä Helsingissä.

Paljon ehdittiin nähdä, mutta paljon jäi vielä tuleville vuosille kokemuksia jäljelle. Korkeasaari, Heureka ja Luonnontieteellinen museo olivat kaikki paikkoja joissa en ollut itsekään aiemmin käynyt.

Oli ihan mieletöntä huomata kuinka upea matkakumppani tuo neitokainen on; ikäänsä nähden jaksaa uskomattoman hyvin keskittyä nähtävyyksillä sekä kävellä! Reissataan ehdottomasti siis jatkossakin.

Hieman lähempänä olevista kohteista Saarilan maatilamatkailu on ollut jo useamman vuoden listalla, mutta vasta nyt sinne pääsimme. Paljon eläimiä ja nähtävää. Jos suuntaat tuonne niin kannattaa varata varmuudella myös eväät matkaan mikäli kioski sattuu olemaan kiinni, kuten meidän siellä käydessämme.


Toinen pitkään listalla ollut lähistölle oleva käyntikohde oli Outokummun kaivos, jossa olen itse lapsena vieraillut. Todella mielenkiintoinen paikka, jossa saisi kyllä aikaa kulumaan enemmänkin varsinkin jos lähtisi opastetulle kierrokselle mukaan.

Näiden lisäksi nautimme toki kesästä täällä Joensuussa ja kävimme mm. sisävesiristeilyllä, Botaniassa, Jokiasemalla, Mukulakadulla, taidemuseossa, Bunkkerimuseossa, Kansanvälisillä suurmarkkinoilla yms. 

Kaiken kaikkiaan upea kesä takana. Toivottavasti syksy ja talvi sujuvat vauhdikkaasti näitä muistellessa sekä keksiessä näihin vuodenaikoihin sopivaa tehtävää ja nähtävää.

Millainen sinun kesä 2022 oli?

5 kommenttia:

 1. Mun kesä meni osin jalan murtuman vuoksi reisille. Mut onneksi pääsin nauttimaan kesästä heinäkuun loppupuolella ja elokuussa. Tosin mulla kesää on vielä jäljellä, sillä eilen alkoi 4 viikon kesäloma. 😄

  VastaaPoista
 2. Kesä on ollut kyllä taas ihana ja koettu on vähän yhtä jos toista. Pelkäsin, että kesä ei mene hyvin mutta se oli turhaa :) Teillä on ollut niin kiva kesä <3

  VastaaPoista
 3. Ihan kesä teillä on ollut! Itsekin nautin aktiivisia lomia koko perheen tai ihan vain lapsen kanssa. Se on arvokasta yhdessäoloaikaa.

  VastaaPoista
 4. ihania hetkiä ja reissuja :) meidänkin lapset pääsivät ekaa kertaa korkeasaareen tänä kesänä :D meillä oli tosi ihana kesä ja toisaalta taas tuntuu että olen pyykännyt koko kesän xD

  VastaaPoista
 5. Mukavalta vaikuttaa teidän kesänne :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat