lauantai 11. helmikuuta 2023

Silhouette in bloom

*)mainoslinkki

Nappasin loppuvuodesta *Lykon tilaukseeni mukaan pienen koon itselleni täysin tuntemattoman tuoksumerkin tuoksusta, joka vaikutti tuoksukuvauksen perusteella mielenkiintoista. Kuinkas tämän ostoksen kanssa sitten kävikään?


*Christian Siriano Silhouette in Bloom EdP (ostamaani 10ml roll-on ei ole enää saatavilla, mutta tuoksu löytyy 100ml koossa hintaan 36,50€)
Tuoksu kuuluu kukkaistuoksujen tuoksuperheeseen ja nämä tuoksut ovatkin monesti suosikkieni joukossa. Tuoksu on lanseerattu vuonna 2018 eli aivan uutukaisesta ei ole kyse. Tuoksusta löytyy mm. päärynänlehteä, bulgarialaista ruusua ja tammisammalta. Omalla ihollani ehkä juurikin tuo ruusu tulee hyvin esille. Tuoksu on minun nenääni makea muttei imelä, voimakkaahko mutta soveltuu kuitenkin hyvin myös päiväkäyttöön. Itse en koe tämän myöskään olevan ehdottomasti johonkin tiettyyn vuodenaikaan sopiva vaan voisin kuvitella käyttäväni tätä ihan ympäri vuoden. Roll-on ei ole ehkä ihan oma lempparini käytössä, mutta tämä koko oli ehdottomasti näppärä lähteä testaamaan voisiko tuoksu olla minun makuuni ja vastaus on kyllä, voisin ehkä harkita isomman koon hankintaa tosin tuo 100ml olisi omaan käyttööni turhan suuri. Pitää kurkata tarkemmin millaisia muut Sirianon tuoksut ovat.

Oletko sinä kuullut Christian Sirianosta tai kenties jopa tutustunut hänen tuoksuihinsa?

6 kommenttia:

  1. Christian Sirianoa seurasin silloin joskus Muodin Huipulle -ohjelmassa, oli miun suosikki suunnittelija sillä kaudella (oletan, että sama henkilö kyseessä :D). Tuoskuihin en kyllä ehkä ole aiemmin törmännyt!

    VastaaPoista
  2. Täysin tuntematon merkki minulle. Kuvauksen perusteella onkin varsin kelpo ehdokas.

    VastaaPoista
  3. En kyllä tunnista koko merkkiä.

    VastaaPoista
  4. Oho hauska tuo roll-on pakkaus! Hajuvesien maailma on minulle aika vieras. :)

    VastaaPoista
  5. Nice post thank you Gregory

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat