maanantai 6. helmikuuta 2023

Blueberry booster

*)mainoslinkki

Älylaitteiden, tietokoneen ym sinisellä valolla on monenlaisia vaikutuksia eikä niin kovin suotuisia. Tämä on huomioitu myös kosmetiikassa:


*Bybi Beauty Blueberry Booster (ovh 19,50€/15ml)
sisältää kylmäpuristettua mustikansiemenöljyä (ja tokihan me suomalaiset tiedämme mustikan olevan varsinainen supermarja?) minkä lisäksi ekologisuus on huomioitu tuotteen kohdalla erityisen hyvin hyödyntämällä mehuteollisuuden ylijäämää. Boosteri lupaa antaa suojaa juurikin sinistä valoa vastaan sekä lisäksi tokikin se kosteuttaa, ravitsee ja edistää ihon yleistä kuntoa. Tuote on todella riittoisa eli pieni pipettipullo kestää käytössä pitkään. Voit käyttää boosterin sekoitettuna kasvovoiteeseen tai levittää sen kasvovoiteen päälle. Päivällä käytettynä suosin itse ensimmäistä, iltaisin jälkimmäistä käyttötapaa. Tätä tulee varmasti hankittua vielä lisää!

Oletko sinä ollut tietoinen miten eri tavoin sininen valo on ihmiselle haitallista?

4 kommenttia:

 1. Tuohon "suojaa sinistä valoa vastaan" en nyt ihan ensi lukemalta usko, mutta mustikkaan kylläkin :-)

  VastaaPoista
 2. Ainoastaan silmille haitalliset tiedän, ihan oman silmäsairauteni vuoksi. Tästä syystä käytän keltaisia linssejä. Voin suositella myös kaikille terveät silmät omaaville.

  VastaaPoista
 3. joo kuultu on ja itseasiassa tätä boosteria voisinkin kokeilla, kun monet aurinkosuojat eivät mun iholle sovi. :) Boosterit on vielä kokeilematta, mutta ilmeisesti niiden suosio onkin nyt nousussa?

  VastaaPoista
 4. enpä tiennyt, että sinistä valoa vastaan tulisi suojautua

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Duolingo

Mielessä on ollut jo pidempään, että olisi hauska alkaa opiskella uutta kieltä ja olinkin useamman kerran kuullut kehoja ilmaisesta sovelluk...

Luetuimmat