tiistai 31. tammikuuta 2023

Lilac

*)mainoslinkki

Syreenin tuoksu kuuluu ehdottomaksi yksiin lempituoksuistani (ja rakastan sitä kun vihdoin omalla pihallani on syreenipuu!), joten ei ollut lainkaan epäselvää lähtisikö syreenin tuoksuinen vartalovoidekin vielä joskus ostoslistalleni:


*Soma Lilac vartalovoide (ovh 19,90€/200ml)
tosiaankin tuoksuu ihanan syreenille minkä lisäksi on koostumukseltaan aivan täydellistä - ja riittoisaa. Voiteessa on mukana mm. sheavoita, rypälesiemenöljyä sekä syreeniuutetta. Tuote on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja soveltuu käyttöön kaikilla ihotyypeillä. Lasinen pakkaus tuo ylellisyyttä vaikkei tokikaan ole esim. reissuun kätevä napata mukaan, mutta kotona tästä on helppo spaattelilla ottaa tarvittava määrä voidetta käyttöön. Spaatteli olisikin muuten hyvä olla käytössä aina kun käytät tuotetta, joka on pakattuna purkkiin.

Pidätkö sinä syreenin tuoksusta?

4 kommenttia:

  1. Syreenin tuoksu kuuluu myös omiin suosikkeihini! Ikkunamme alla kasvaa syreenipuu ja kesäaamuisin on ihanaa, kun se tuoksu herätessä tulvii sisään. ❤️❤️

    VastaaPoista
  2. Syreeni on myös mun ehdoton suosikkini, sekä tuoksun että ulkonäön vuoksi. Se on aika vaikea jäljitellä kosmetiikkatuotteissa, niin on oikein lottovoitto, jos se onnistuu.

    VastaaPoista
  3. rypälesiemenöljy kuulostaa mielenkiintoiselta ainesosalta! perusvoiteet tällä hetkellä vartalovoiteena, mutta kyllähän saunan jälkeen lasipurkista otettu voide kuulostaa heti luksukselta pumppupulloon verrattuna. kuinka riittoisalta tämä tuntuu? :)

    VastaaPoista
  4. Olen syreenille allerginen, myös tuoksu aiheuttaa migreenin. Tykkään kyllä tuoksusta mutta harmittaa kun ei siitä voi nauttia.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat