torstai 20. lokakuuta 2022

Niacinamide + zinc

*)mainoslinkki

Olen tuonut täällä useasti aiemminkin esille The Ordinaryn tuotteita ja tänään olisi jälleen vuorossa yksi loistava seerumi heidän valikoimistaan:


sisältää niasiiniamidia (B3-vitamiinia) sekä sinkkiä. Kyseessä on vesipohjainen seerumi, jonka vaikuttavat aineet tutkitusti vähentävät ihon epäpuhtauksia ja pienentävät laajentuneita ihohuokosia. Käyttö aamuin-illoin.

Valitettavasti fakta on se, että iän myötä ihohuokoset laajenevat ja itselläkin on aika ajoin ongelmia ihon epäpuhtauksia kanssa - itse huomaan tässä selkeän yhteyden huonon ravinnon kanssa eli jos tulee huonommin syötyä niin ihokin siihen reagoi. En ole itseasiassa tätä käyttänyt itse päivittäin viime aikoina vaan muutamia kertoja viikossa, mutta ihoni onkin taas tämän käyttöönoton jälkeen ollut paremmassa kunnossa. Olen kyllä tosin taas viime viikkoina pyrkinyt kiinnittämään huomiota myös ravintoon sekä varsinkin veden juontiin. Kaiken kaikkiaan mainio tuote ja kerrassaan loistava hinta-laatu -suhde, kuten kaikille The Ordinaryn tuotteilla.

Huomaatko sinä ravinnon ja veden vaikutuksen ihosi kuntoon?

5 kommenttia:

 1. Tämä on hyvä tuote! Kaikki Ordinaryn tuotteet tuntuvat olevan hyviä tai en ainakaan huonoon ole vielä törmännyt. Mulla myös syöminen näkyy heti ihossa - ärsyttävää!

  VastaaPoista
 2. Olen kuullut tästä tuotteesta paljon hyvää, mutta en itse pysty kokeilemaan. Minulla on erittäin kuiva iho, joka reagoi rajusti lämpötilan vaihteluihin, ei niinkään ruokaan. Se on varsin kiusallinen vaivaa, koska siihen ei oikein pysty itse vaikuttamaan kovin paljoa. Talvipakkasessa ulos mennessäni pitää laittaa kolme kerrosta suojavoiteita.

  VastaaPoista
 3. Ostin itsekin vihdoin yhden seerumin...Eikä siinä käynyt kovin hyvin :D En tiedä uskaltaako enää mitään kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Kivan konstailematon pakkaus ainakin! Taitaisi kyllä olla ihan oma osaamisalueensa tietää, että mitkä aineet kosmetiikassa vaikuttavat miten.

  VastaaPoista
 5. Kivan kliininen pakkaus ainakin! Tuo olisi kyllä varmaan ihan oma tieteenalansa ymmärtää miten mikäkin tehoaine kosmetiikassa vaikuttaa.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Lilac

*)mainoslinkki Syreenin tuoksu kuuluu ehdottomaksi yksiin lempituoksuistani (ja rakastan sitä kun vihdoin omalla pihallani on syreenipuu!), ...

Luetuimmat