tiistai 25. lokakuuta 2022

BeautyPrep

Ihon kosteutus on taas mitä tärkeintä syksyn viimassa, mutta tänään esittelyssä oleva tuote soveltuu hyvin kyllä käyttöön myös kesällä.


Jane Iredale BeautyPrep Face Moisturizer (39.95€/35ml) on ihanan sitruksisen tuoksuinen aloitus päivään. Lupaa kosteuttaa, estää kosteuden haihtumista iholta, suojata saasteilta sekä valmistella iho meikkiä varten. Tuoksuna tosiaan sitruunaruohouute, joka on minun nenääni aivan täydellinen.

Voide on loistava meikin alla käytettäväksi ja toimi moitteetta niin kesähelteillä kuin nyt ilmojen viilentyessäkin. Purkissa on todella jännä annostelumekanismi: painetaan isosta ympyrästä ja näin saa annosteltua voidetta juuri sopivan määrän itselleen hygieenisesti.

En ole itse päässyt kovinkaan paljoa tutustumaan Jane Iredalen ihonhoitoon, mutta tämän tuotteen perusteella ennakko-odotukset ehdottomasti täyttyivät. Valitettavasti tätä kyseistä voidetta ei taida olla monessa paikassa myynnissä, mutta mikäli jostain bongaat niin kannattaa ehdottomasti napata testiin.

Onko Jane Iredalen tuotteet sinulle tuttuja?

8 kommenttia:

  1. Kätevä pakkaus! Mitäköhän tuossa mahtaa olla kosteuttavina ja ihoa pehmentävinä aineina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on tuotteen inci: Aqua/Water/Eau, Rosa Damascena Flower Water, Coconut Alkanes, Coco-Caprylate/Caprate, Jojoba Esters, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Glycerin, Raphanus Sativus (Radish) Root Extract, Rosa Centifolia Extract, Rosa Canina (Rosehips) Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Butter, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Isostearyl Neopentanoate, Euphrasia Officinalis (Eyebright) Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Cympopagon Flexuosus (Lemon Grass) Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Xanthan Gum, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Rosa Alba Flower Extract, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract (and) Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

      Poista
    2. Kiitos. Mielenkiintoista. Luulisi, että siinä tulee myös läpi ruusun tuoksu tuon damaskonruusun takia? Mutta ehkä sitruunaruoho ja appelsiini tunkevat sen läpi? Joka tapauksessa ne tuoksut sopivat yhteen.

      Glyseriini siinä lienee pääasiallinen kosteuttaja, ja kasvisrasvat pehmentävät ihoa. Varmaan siinä onkin todella ihana tuoksu!

      Poista
    3. Mun nenään tosiaan nimenomaan sitruksen tuoksut tulevat esille 😍

      Poista
  2. Hygieeninen pakkaus on tosi hyvä! Minua on aina askarruttanut se, että purkkiin sukelletaan sormin, Itse käytän spaattelia aina kun on mahdollista.

    VastaaPoista
  3. Ikuisesti haussa tehokas kosteusvoide. Ehkä se on tämä. TÄytyypä kokeilla!

    VastaaPoista
  4. Onpa oleva purkki - toimiikohan ihan loppuun asti?

    VastaaPoista
  5. Totta, kosteus on tärkeää syksyllä ja talvella. Ihan hirveää jos ei ole alkanut hoitamaan syksyllä hyvään aikaan ihoaan, niin on kyllä tiedossa kamala talvi. Muutaman kerran itselle käynyt näin. Kesti aika pitkään saada iho kuntoon.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ripsien ja kulmakarvojen kotivärjäys

*)mainoslinkki Tekemäni ripsien kotikestotaivutuksen jälkeen mielessä on ollut myös ripsien (ja kulmien) värjäys. Ja kotioloissa sekin tiet...

Luetuimmat