sunnuntai 1. toukokuuta 2022

Squalane

*)mainoslinkki 

Tänään tuote, jonka otin itse kevään kynnyksellä käyttööni vaikkakin tuote sopisi auringolle herkistävän vaikutuksensa vuoksi ehkä paremmin pimeämmille syys- ja talvikuukausille. Jos innostut tuotteesta niin muista suojata ihosi käytön aikana hyvin ja ehkäpä harkitsisin tuotteen käyttöönottoa loppukevään/alkukesän sijaan syksymmällä. Tämä on nimittäin erittäin riittoisaa vaikka itsekin olen jo pari kuukautta ehtinyt käyttää.. Mikä tuote on siis se, joka vaatii alkuunsa varoituksen sanat?


 The Ordinary Retinol 0,2% + Squalane (ovh 7-8€/30ml hieman ostopaikasta riippuen) on vedetön seerumi, joka sisältää retinolia skvalaanissa. Jos yhtään olet ihonhoitoon perehtynytkin niin tiedät varmasti retinolin olevan tehokas, mutta ihoa herkästi ärsyttävä tuote. Tästä syystä kannattaa aloittaa miedoimmasta päästä. Tämä omanikin on sieltä miedommasta päästä eikä itselläni ihon ärsytystä ole aiheuttanut, kuten ei kylläkään muutkaan hapot tähän mennessä eli sen pohjalta olisin voinut vahvemmankin tuotteen valita. Retinol on paljon tutkittiin aine ja se vähentää juonteita ja ryppyjä sekä parantaa ihon rakennetta. Tässä neljänkympin lähestyessä huimaa vauhtia kaikki konstit ovat tarpeen ja melkeinpä itsekin voisin sanoa, että oma ihonhoitorutiinini näkyy kyllä myös ulospäin ihon kunnossa. Mitään päätä huimaavaa muutosta en tämän(kään) käytössä huomannut, mutta muutokset tuppaavat olemaan niin hitaita ja pieniä ettei niitä erota kuin ennen- ja jälkeen-kuvista, joiden ihon kohdalla lisäksi pitäisi olla melkoisen tarkkoja.

Tykkäsin ja taidankin syksyllä napata käyttööni samasta sarjasta astetta tehokkaamman retinolin käyttööni. The Ordinaryn tuotteitahan voit löytää eri verkkokaupoista kuten *Kicks, *Eleven ja *Lyko.

Oletko sinä käyttänyt ihonhoidossa retinolia sisältäviä tuotteita?

5 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Ordinaryn tuotteet ovat kyllä todella toimivia ja kivan edullisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta 👌 pari kolme.sarjan seerumia tulossa vielä esittelyyn kunhan saan testailtua ja kirjoiteltua postausta 😊

      Poista
  2. Mulla odottaa "varastossani" yksi Mary Kay Clinical Solution retinolseerumi ja sen kaveriksi kosteuttava maito, en ole vielä päässyt seerumia käyttämään, kun sitä ei raskaus- ja imetysaikana suositella. Innolla seuraan muiden retinolkokemuksia ja tuotevertailuja! :)

    www.sangynalla.fi

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat