tiistai 24. marraskuuta 2020

Kuparia

*)mainoslinkki



Jos seuraat minua Instagramin puolella niin oletkin ehkä kiinnittänyt huomiota muuttuneeseen hiusväriini. Mielessäni on jostain syystä tosiaan jo jonkin aikaa kummitelleet kupariset hiukset ja kun sitten eräällä kauppareissulla bongasin hiusvärihyllystä aikalailla täydellisen hiusvärin tarjoushintaan niin päätin vihdoinkin kokeilla miltä ne todellisuudessa näyttäisivät. Ostin kaksi pakettia, koska arvelin paksujen ja pitkien hiusteni vähintäänkin sen vaativan. Loppujen lopuksi totesin, että olisin pärjännyt todennäköisesti yhdelläkin, mutta kun malttamattomana sekoitin molemmat värit niin pakkohan ne oli päähän tunkea. Värinä toimi * L'Oreal Paris Préférence 7.46 Ibiza, joka lupasi erittäin intenssiivisen kuparin sävyn. Allahan minulla oli tosiaan vain hieman keväällä tehtyjä vaaleita raitoja sekä oma ruskea sävyni. Lopputulokseen olin ja olen edelleen erittäin tyytyväinen. Katsotaan alanko värjäystä katumaan siinä vaiheessa kun tyvikasvu alkaa tulla esille...

Kuten useat värit niin myös tämä on haalistunut pesussa ja ylläpitohoitona värjäysten välillä kannattaisi käyttää värjääviä hiusnaamioita. Itse laitoin tilaukseen Lykolta heidän oman hiusnaamionsa * Deep Copper -sävyssä, toivottavasti on toimiva tapaus. Kuparihiuksisilta otan mielelläni vinkkejä vastaan hiusvärin ylläpitoon!


Koska sinä olet viimeksi vaihtanut väriä?

11 kommenttia:

  1. Toi väri sopii sulle ihan täydellisesti! ♥

    VastaaPoista
  2. Siitä onkin pitkä aika, kun olen värjännyt hiuksiani! Pitäisi vaihteeksi se tehdäkin. Minäkin tykkään kuparin, ja punaisen sävyistä! Sävysi on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei vaaleiden raitojen/balayagen lisäksi ole ollut vuosikausiin muuta väriä :D

      Poista
  3. Kaunis väri! Itse kävin viikko sitten kävin kampaajalla. Väri ei radikaalisti vaihtunut, mutta freesaantui ja hiukset lyheni.

    VastaaPoista
  4. ihana väri! <3

    https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Kupari sopii sulle tosi hyvin. Kaunis väri.

    VastaaPoista
  6. Tosi kaunis väri, tuo sun silmät kivasti esiin! 😊

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat