torstai 15. lokakuuta 2020

Syyskuun loppuneet + kosmetiikkaostokset

*)saatu ilmaistuote

Näin vähän minulla ei ole loppuneisiin tainnut päätyä aiemmin tuotteita:


Loppuneita tuotteita syyskuussa oli nimittäin huimat 6kpl. Näistä kolme on vartalolle ja kolme kasvoille. Jostain syystä tulin tarkempaan esittelyyn valinneeksi tuon kasvotrion:


Aloitetaan silmänympärysihosta:


Estee Lauderin Advanced Night Repair -silmänympärysseerumi oli riittoisaa, mutta siitä huolimatta loppui aivan liian nopeasti! Oli siis ihan mahtava tuote ja tätä jään todellakin kaipaamaan. Hintaa tällä on siinä määrin etten ainakaan ihan heti raaski uutta ostaa. Hintansa vuoksi tiputan yhden pisteen pois eli 4/5.


Bybillä on paljon ihania tuotteita eikä * Bakuchiol Booster ole tästä mikään poikkeus. Täydet 5/5


* TONYMOLY Drean Moisture Gel Cream oli täydellinen kasvovoide kesään! Supersuloinen pakkaus pääsi voiteen loppumisen jälkeen osaksi taaperon leikkejä minkä vuoksi tämä ansaitsee ehdottomasti ylimääräisen plussan: 5+/5.

Yllätyin itsekin lopullisesta saldosta, mutta ehkäpä noita tuotteita tuli laitettua sitten reilummin kiertoon tai lokakuussa on isoja tuotteita loppumassa melkoinen kasa?

Päädyin nyt tähän ymppäämään vielä lopuksi mukaan syyskuun ostokset, koska ne olivat tylsästi vain silmämeikinpoistoaine. Ei tosin tällä kertaa Lumenea vaan päädyin ostamaan Citymarketista aiemmin ostoslistalle laittamani Nivean silmämeikinpoistoaineen. Tämä onkin käytössä osoittautunut verrattain hyväksi eli voi olla vaihtoehtona jos Lumenea ei ole saatavilla.


Kuinkas sinun shoppailusi syyskuussa?

8 kommenttia:

  1. Mulla jännästi loppuu aina kaikki tuotteet jotenkin samaan aikaan, tuntuu että kerralla pitää hommata ties mitä puteleita. :D Näistä kaikki oli itselle uusia tuotteita, tuo Estee Lauderin silmänympärysseerumi kyllä kiinnostaisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se usein menee jos samaan aikaan eri purkit korkkaa käyttöön :D

      Poista
  2. Minun shoppailut olivat syyskuussa uusi Lancomen Hypnose ripsiväri. Olen luopunut nyt toistaiseksi ripsipidennyksistä koronan takia ja tätä kaipasin
    todella. Tuo Estee Lauderin silmänympäryseerumi on ihanaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota mascaraa pitää joskus uudelleen kokeilla, oli joskus suosikkieni joukossa :)

      Poista
  3. Miten pitkään sulla yleensä menee, että saat yhden tuotteen loppumaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu ihan täysin tuotteesta :D Jotkut meikkituotteet kestävät vuosia (puuteriset) ja esim. kangasnaamio vain sen yhden käyttökerran.

      Poista
  4. Enpä shoppaillut paljon kosmetiikkaa syyskuussa. olen yrittänyt konmarittaa kylpyhuoneen kaappejani tyhjäksi.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ripsien ja kulmakarvojen kotivärjäys

*)mainoslinkki Tekemäni ripsien kotikestotaivutuksen jälkeen mielessä on ollut myös ripsien (ja kulmien) värjäys. Ja kotioloissa sekin tiet...

Luetuimmat