maanantai 19. lokakuuta 2020

JorgObé

*)mainoslinkki

Testailin tämän naamion jo kesällä, mutta jostain syystä en kokemuksista ole saanut aikaisemmin tänne blogiin asti kirjoiteltua.


* JorgObé Scrub Mask (ovh 26,90€/100ml) sisältää sekä raikastavan kuorintavoiteen että syväpuhdistavan kasvonaamion samassa tuubissa. Tuotteesta löytyy mm. salisyylihappoa, sinkkiä, niasiiniamidia, jojobahelmiä, aprikoosinsiemenöljyä sekä sheavoita. Käyttö on yksinkertainen: levitä kasvoille kevyin, pyörivin liikkein välttäen silmänympärysaluetta. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhtele pois. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa.


Tuote on kiva muuten, mutta en voi sietää kasvoilla ihonhoitotuotteissa viilentävää tunnetta. Edes kesällä kun tätä tosiaan testasin. Mutta jos se ei ole sinulle ehdoton ei tai jopa pidät siitä tunteesta niin tässä voisi olla loistava naamio sinulle!


Pidätkö sinä ihonhoitotuotteen viilentävästä tunteesta?

8 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Minä rakastan naamioita ja voisin hyvinkin kokeilla tästä. Viilentävät naamiot ovat minusta ihan ok mutta muunkinlaisia olen käyttänyt.

    VastaaPoista
  2. Viileys laittaa pintaverenkierron toimimaan ja näin silottaa kivasti :)

    VastaaPoista
  3. Viilentävät namiot on kivoja. Ainakin kesällä.

    VastaaPoista
  4. Itse tykkään viilentävistä ihonhoitotuotteista. Tämä kuulostaakin hyvältä, että sisältää sekä kuorinnan, että syväpuhdistuksen. :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ripsien ja kulmakarvojen kotivärjäys

*)mainoslinkki Tekemäni ripsien kotikestotaivutuksen jälkeen mielessä on ollut myös ripsien (ja kulmien) värjäys. Ja kotioloissa sekin tiet...

Luetuimmat