perjantai 22. toukokuuta 2020

Liquid Crystal

Julkaistu alun perin 6.11.2018
Saatu ilmaistuote

Esittelin teille aikaisemmin Ruohonjuuresta saamani Evolven Miracle Mask -kasvonaamion ja tänään vuorossa olisivat misellivesi sekä silmänympärysseerumi samalta merkiltä.


Hyaluronic Eye Complex (ovh 21,95€/10ml)
lupaa vaalentaa tummuutta silmänympärysiholla, viedä pois turvotuksen, silmärypyt sekä silmäpussit. Sisältää mm. tuberoosaa ja kurkku-uutetta. Pakkauksessa roll-on -pää, jolla tuote on helppo levittää silmänympärysiholle.


On varmaankin tullut selväksi, että tykkään kerrostaa hoitotuotteita kasvoilleni - näin myös silmänympärysiholle. Minun onneni on etten kärsi turvotuksesta tai silmäpusseista. Tummuus silmänympärysiholla on ennen kaikkea rakenteellista, mutta olen kyllä huomannut huonosti nukuttujen öiden tummentavan silmänympärysihoa entisestään. Iän myötä pieniä juonteita on myös alkanut tuolle herkälle iholle ilmaantumaan minkä vuoksi olen entistä kiinnostuneempi tuotteista, jotka lupaavat noita häivytellä pois sekä varsinkin ennaltaehkäistä tulevia.

Tämä tuote on todella näppärä käyttää ja olen tykästynyt tosiaan pyörittelemään tätä silmänympärysiholle aamuin-illoin ja sen jälkeen lisäämään vielä hitusen silmänympärysvoidetta päälle - riittäisi kyllä yksistäänkin kosteuttamaan silmänympärysihoa ja joinakin aamuina olenkin käyttänyt ainoastaan tätä varsinkin jos meikki on "pitänyt" melko nopeasti heräämisen jälkeen olla tekemässä.


Liquid Crystal Micellic Cleanser (ovh 21,95€/100ml)
lupaa puhdistaa iholta meikin kosteuttaen sitä samanaikaisesti. 

Kuten olen aiemmin testaamillekin misellivesille tehnyt meikkitestin niin tein myös tälle:


Vasemmalta oikealle:
aurinkopuuteri (Smashbox), peitevoide (essence), huulipuna (MAC), vedenkestävä eyeliner (IsaDora), silmämeikkikynä (Urban Decay).

Kuten kuvasta huomaa niin tällä kertaa käsi ei puhdistunut aivan niin näppärästi enkä kättä myöskään yhdellä vanulla saanut puhdistettua. Jäinkin pohtimaan, että ehkä tämä luonnonkosmetiikan misellivetenä tehoaa paremmin luonnonkosmetiikan meikkeihin - nythän swatchauksessa on ainoastaan synteettisiä kavereita.

Vaikkei tämä puhdistustehoillaan ehkä vakuuttanut nyt tykästyin tuotteeseen muutoin; iso plussa annostelumuodosta (pumppu), jolla on helppo vanuun annostella juuri tarvittava määrä tuotetta. Ja se syy miksei puhdistusteho ole minulle niin suuri juttu misellivesien kanssa on se, etten koskaan misellivettä käytä ainoana puhdistustuotteena vaan viimeistelen sillä kaksoispuhdistuksen ja tähän riittää vähän kevyempikin kaveri.


Mielellään kuulisin kokemuksia jos olet tätä misellivettä käyttänyt; saatko sinä tällä meikkisi irtoamaan helposti?

8 kommenttia:

  1. Oi tuo silmänympärysseerumi kuulostaa mielenkiintoiselta.Itse kärsin aikamoisesta silmänympärysihon turvotuksesta, joten toimiva tuote luonnonkosmetiikasta olisi tarpeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä vinkki on myös säilyttää ko.tuotetta jääkaapissa ja levittää viileänä iholle, jolloin turvotuksen poistuminen tehostuu entisestään :)

      Poista
  2. Mä niin tarttisin jonkun toimivan silmänympärystuotteen. Mulla näkyy kaikki silmien alla! Heikosti nukuttu yö, stressi... Sille olis käyttöä :D

    VastaaPoista
  3. Tuo tummuuden poistava silmänympärysgeeli on niin mun tuote! -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ei ehkä niinkään ole geelimäistä vaan ehkä enemmänkin seerumimaista, melko juoksevaa toki senkin vuoksi, että saa roll-on-pään avulla levitettyä :)

      Poista
  4. Ihanan kuuloisia tuotteita! :) Tuosta misellivedestä ei itselläni ole kokemusta, mutta käytän erästä toista luonnonkosmetiikan meikinputsaajaa ja sillä lähtee synteettisetkin meikit irti, mikä on kyllä aikamoista. :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat