perjantai 24. huhtikuuta 2020

Kosteuttavaa eliksiiriä

Julkaistu alun perin 21.2.2018
Saatu ilmaistuote


Tänään tutustutaan toiseen viime vuoden puolella saamaani GamARde-tuotteeseen, aiemmassa postauksessani on tarkemmin tietoa itse sarjastakin, mikäli se sinun korvaasi oudolta kuullostaa.


Moisturizing Elixir (ovh 42€/30ml)


Kuten nimestäkin voi päätellä, kyseessä on kevyt ja helposti imeytyvä tehokosteuttava seerumi. Voit käyttää seerumia yksinään tai kosteusvoiteen alla - itse suosin aina tuotteiden kerrostusta eli tämän päälle ehdottomasti käytän ja tarvitsenkin vielä kosteusvoiteen.


Aktiiviaineina tuotteessa on Gamarde-vesi, aloe vera -uute sekä kasviperäinen hyaluronihappo.

INCI:
Aqua (Water), Aloe barbadensis leaf extract*, caprylic/capric triglyceride, parfum (Fragrance), propanediol, silica, Glycerin, xylitylglucoside, lauryl glucoside, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, anhydroxylitol, Corylus avellana (Hazel) seed oil*, Gamarde aqua (Gamarde Water), glyceryl caprylate, sodium hyaluronate, tocopherol, xylitol, CI 77007, xanthan gum, citric acid, citronellol, linalool.


Koostumukseltaan tämä on kevyen emulsiomaista ja imeytyy tosiaan ihoon hyvin jättäen sen käytön jälkeen kosteutetun tuntuiseksi. Tuotteessa on hyvinhyvin mieto tuoksu.

Itselläni seerumi on ollut päiväkäytössä ja sopiikin meikin alle aikalailla täydellisesti - tätä voi toki myös iltaisinkin käyttää.


Rakastan erilaisia tehohoitoja ja kosteuttavana seerumina tämä mielestäni lunastaa lupauksensa oikein mallikkaasti. Myös rasvaisemman ihon omaavan kannattaa muistaa, että rasvainenkin iho kaipaa kosteutusta :)




Käytätkö sinä seerumia yksinään vai laitatko aina sen päälle myös jonkin voiteen?



2 kommenttia:

  1. Sekä että, jos on kiire meikata, niin joskus riittää seerumi, mutta muuten molemmat yhdessä. Tälläiset ravitsevammat ovat kyllä omaan makuun.

    Ihanaa päivää Mira <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat