maanantai 20. huhtikuuta 2020

Goodiebox Huhtikuu

*)mainoslinkki

Yllättäen viesti boxin saapumisesta haettavaksi pärähti puhelimeeni lauantai-iltana, joten sunnuntaina piti käydä tätä varten pyörähtämässä lähikaupassa. Muutaman vilauksen olin sisällöstä ehtinyt nähdä, mutta suurimmaksi osaksi boxi sisältöinen oli itselleni yllätys.


Omasta boxistani oli jäänyt tuotekortti karkuteille, mutta onneksi * Goodieboxin sivuiltakin tietoa tuotteista oli saatavilla. Boxin teemana on "Perfectly imperfect" <3


"Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuuu?Tämä keltainen päivänsäde on täsmätuotteesi, kun ihosi kaipaa roima-annoksen heleyttä. Se on täynnä vitamiineja, parantavia öljyjä ja sitruunaruohoa, mikä ravitsee sameaa ihoa, jättäen sen pehmeäksi ja kauniin heleäksi! Hiero iholle milloin vain mieli tekee. Me ottaisimme kaksi annosta tätä vartalon superfoodia, kiitos!"

Keltaista toukokuuta täälläkin odotellaan.. Tuoksuu ihanan sitruksiselta. Tämän taidankin käyttää kropan rasvailuun :D


MASQUE ME UP Spot On Pimple Patches (ovh 13€)
"Jos kaipaat tuotetta, millä pääset eroon ihosi ei-toivotusta vieraista, tässä nappivalinta sinulle! Levitä tuotetta ongelmakohtaan, anna vaikuttaa ainakin 4 tuntia yön yli, ja ihon punoitus vähenee ilman kuivattavaa tunnetta. Heihei, näpyt ja finnit!"

Varsinkin jos erehtyy syömään hieman epäterveellisemmin, näitä ikäviä kavereita itsellenikin ilmaantuu. Pitää seuraavalla kerralla muistaa kaivella tämä testiin!


* PESTLE & MORTAR Pure Hyaluronic Serum (ovh 43,45€/30ml, boxissa 6ml koko)
"Sanonta “Onni tulee pareittain” - sopii täydellisesti tähän seerumiin. Ensinnäkin, se on todella riittoisa – vain muutama tippa aamuin illoin riittää, ja huomaat vaikutuksen muutamassa päivässä. Seerumi auttaa häivyttämään pieniä juonteita ja kohottaa ihoa välittömästi. Hyaluronihappo taas on oikea tehokosteuttaja – kuin lasillinen vettä ihollesi! Voit myös käyttää sitä primerina ennen meikkiä! Hups – seerumissa onkin enemmän kuin pari hyvää puolta."

Kuten ehkä on tullut selväksi, rakastan erilaisia ihon tehohoitoja ja seerumihan itseltäni löytyy jatkuvasti käytöstä. Lähden siis tätäkin suurella mielenkiinnolla testaamaan!


ROZE AVENUE Glamorous Volumizing Dry Shampoo (ovh 26,50€/250ml)
"Oliko torkkunappula liian houkutteleva tänä aamuna? Me tiedämme tunteen, mutta tämän kuivashampoon ansioista kukaan ei huomaa, että nukuit aamulla tovin (tai muutaman) pidempään. Ravista ja suihkuta hiuspohjaasi n. 15 - 20 senttimetrin etäisyydeltä, ja saat hiuksillesi raikkaan, matan ja tuuhean ilmeen silmänräpäyksessä. Huom: voit myös käyttää tätä muotoilutuotteena, jolla luot upean uh la la -kohotuksen hiuksillesi."

Otsiksen myötä kuivashampooseen on taas tiheämmin tullut tartuttua, joten eiköhän tällekin käyttöä löydy. Pakkaus on aivan ihana <3


"Aloitamme yleensä päivämme suihkulla, joten miksemme tekisi siitä mahdollisimman ihanaa? Helli itseäsi suihkussa hemmottelevalla, vaahtoavalla suihkugeelillä. Sen kaksi pääainesosaa ovat luomulaatuinen appelsiiniuute ja aloe vera, mikä tekee siitä erityisen sopivan etenkin herkälle iholle. Appelsiiniuute ylläpitää ihon pehmeyttä ja aloe vera on luonnon oma ihon parantaja, joka auttaa etenkin ärtynyttä ihoa."

En tiedä olenko jotenkin poikkeava, koska olen oikeastaan aina käynyt mieluiten iltaisin (ja ehkä vielä tarkemmin ottaen alkuillasta) suihkussa :D Tämän sarjan tuotteet ovatkin itselleni jo tutuksi tulleet, joten mielenkiintoista tätäkin testailla - vaikka olisi ehkä itse sen tuoksullisen version ennemmin valinnut :D


Kokonaisuutena boxi ei ollut mikään "wow" muttei myöskään missään nimessä pettymys; näillä näkymin jokainen tuotteista tulee löytymään vielä omasta käytöstäni.


Oliko boxi sinulle enemmän "JEJ" vai "NEJ"? :D

15 kommenttia:

  1. Näin jossain valotaulussa mainoksen tästä, ja mietin että voisi olla kiva kokeilla. Kuulostaa toimivalta konseptilta, jos löytyy sivuilta myös tuotetiedot. Kivoja tuotteita mukana ainakin tällä kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parin boxin perusteella sanoisin, että ovat onnistuneet aikalailla loistavasti :)

      Poista
  2. Kivoja tuotteita. Nyt on se aika kun hemmottelulle on suuri tarve :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja tuotteita huhtikuun boksissa. Yhdessä boksissa tuli DR BOTANICALIN yönaamio, mistä tykkäsin kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taitaa mullakin olla, mutten ole vielä ehtinyt korkata käyttöön :D

      Poista
  4. Mun pitäisi lisätä seerumi omaan rutiinin. Toi keltainen rescue butter tuubi on ihanan värinen 😁

    VastaaPoista
  5. Tuo hyaluron tuote/tuotteet vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta. Pitää ehdottomasti tutustua lisää. :)

    VastaaPoista
  6. Mä en ole vieläkään tajunnut miten tää hyaluronihapposeerumin minikoko aukaistaan! Oon koittanut jo monta kertaa mutta eih, googlettamalla englanniksikin, eikä löydy apua mistään. Pitääkö toi lasi oikeasti rikkoa jotenkin vai pitääkö se silikoonimuovipohja irroittaa?? Oon koittanut jo että toimisiko niin että sitä muovipohjaa painaa mutta ei toimi. Alkaa hieman kismittää ja tulee vähän typerä olo kun en saa tätä avattua! :D ja oon kokeillut jo kaiken mitä voin keksiä... apua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsehän tappelin tuon kanssa myös. Ratkaisin ongelman saksilla :D Sain tuotteen ulos, mutta miinukset pakkauksesta.

      Poista
  7. En ymmärtänyt vieläkään... D: siis saksilla se lasikärki rikki? Vai kuinka? :D saako sitä edes suljettua enää mitenkään avaamisen jälkeen, im so confused.

    VastaaPoista
  8. Vihdoin sain seerumin avattua, tökkäsin saksilla reiän siihen pipettipäähän, luulin että koko putki olisi ollut lasia! Mutta se onkin muovia tms, olipa operaatio. Kummallinen pakkaus kun ei sitä saa suljettua uudelleen ellei sitten väsäile siihen teippijärjestelmää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ehtinytkään tuohon sinun aikaisempaan viestiisi vastata. Tosiaan muovia eli eli kärjen sai saksilla leikattua. Kuljettaa toki ei pystynyt, mutta jollain tapaa sai sentään tuotteen ulos. Pakkaus oli niin hankala, että vei intoa koko tuotteen käytöstä.

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat