torstai 12. maaliskuuta 2020

Muksuliini

Blogiyhteistyö
saatu ilmaistuote

Muksuliini on aloittanut vuonna 2008 nimellä Knattityd Ruotsin markkinoilla ollen ensimmäinen autosänkyjä myyvä yritys. Tuotevalikoima on tästä pikkuhiljaa kasvanut sisältäen tällä hetkellä sänkyjen lisäksi myös mm. leluja sekä tekstiilejä. Kaikki myytävät tuotteet ovat korkealaatuisia, yksilöllisiä sekä nokkelia.



Me saimme testiin valikoimista Rullaavan lohikäärmeen (ovh 109€), jonka pakkaus jo herätti neidin mielenkiinnon.



Lohikäärme oli muutamassa osassa, mutta kokoaminen oli sen verran helppoa, että jopa minä osasin sen - taaperon innokkaalla avustuksella :D Tämä on myös siitä kätevä lelu, että puuosa toimii yksinään potkupyöränä ja lohikäärme pehmoleluna!



Neiti ei ole aikaisemmin käsittääkseni vastaavanlaisella huristellut, mutta todella nopeasti hoksattiin kuinka homma sujuu ja lohikäärmeellä kiidettiin ympäri taloa. Tällä oli myös hyvä harjoitella hieman tasapainoilua ennen synttärilahjaksi tullutta potkupyörää :)


Onko sinulle väliä sillä ovatko lelut puisia vai muovisia?

8 kommenttia:

  1. Onpa hauskan oloinen lelu! :) Varmasti meidänkin mimmi kaipaa tuollaista parin vuoden kuluttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä hitti! Lohikäärmeestä tuli varsinainen tappelu kahden veljeksen kesken ketkä kylässä meillä olivat - neiti katseli ihmeissään vieressä :D

      Poista
  2. Työn puolesta sitä huomaa mikä kestää ja mikä ei. Käyttäjiä toki moninkertaisesti enemmän. Puiset kestää ainakin jos ei muuta!

    VastaaPoista
  3. Minulle ihan uusi tuttavuus. Pitääpä laittaa nimi muistiin meidän Elliä varten!

    VastaaPoista
  4. Ihana lelu! Ehdottomasi ennemmin puinen kuin muovinen! <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat