torstai 2. joulukuuta 2021

Sleepy

Julkaistu alun perin 17.10.2017
saatu ilmaistuote


Kesällä Lushilta saamani paketti sisälsi ihanuuksia (tosin eipä Lushin valikoimissa muuta kuin ihanuuksia olekaan.. :D), joista osan korkkasin käyttöön vasta nyt ilmojen hieman viilentyessä..


Viime joululta tuttu Sleepy-vartalovoide (15,95€/95g, 25,95€/215g) on ehdottomasti tuoksultaan enemmän syksyä ja talvea kuin kesää minulle - ja senpä vuoksi en tätä oikein edes osannut vielä kesällä ottaa käyttöön..


Tuoksu on makean laventelinen ja ihon kosteutuksen lisäksi tuote hellii ja rauhoittaa myös mieltä. Purkissa luvataankin, että nukut rauhallisesti tätä käytettyäsi - ja täytyy sanoa, että ainakin ensimmäisellä käyttökerralla tämä toimi kuin unelma, koska en yöllä tyypilliseen nykyiseen tapaani herännyt vähän väliä..


Itselleni ei tuoksusta ehkä ensimmäisenä laventeli tullut mieleen vaan koin tuoksun jotenkin jouluiseksi. Pohdin myös, että näinköhän koe tuoksun vartalolle levitettynä liian voimakkaana, mutta näin ei käynytkään. Tuoksu toki tuli aina aika ajoin nenääni, mutta ei missään nimessä epämiellyttävänä.


Myös koostumus tässä on itselleni mieluista; ihanan voidemaista, joka myös kutisevat sääreni kosteutti tarpeeksi tehokkaasti.

Täytyy siis sanoa, että tämä tuote itseasiassa jopa yllätti minut. Ennen käyttöönottoa kuvittelin ettei tämä tuoksunsa puolesta olisi välttämättä minun juttuni, mutta varsinkin mikäli tämä takaa rauhalliset ja levolliset yöunet niin pitää ehdottomasti harkita suuremman purkin hankintaa kotiin :D


Mikä tuote on viimeksi yllättänyt sinut positiivisesti?


14 kommenttia:

  1. Ehdottomasti Stendersin suihkuöljy minkä meinasin aluksi hylätä jo pelkän tuoksun vuoksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti käydä kurkkaamassa sun blogista mikä tuote olikaan kyseessä; kuullostaa kyllä ihanalta varsinkin talvipakkasille :)

      Poista
  2. Lush on <3 No ihan viime päivinä L'Orealin kulmakynä, jossa toisessa päässä harja, aivan loistava kulmiin. Oli odottamassa testausta useita kuukausia ja nyt olen täysin mieltynyt siihen. <3

    VastaaPoista
  3. Oli muuten pakko kaivella heti LUSHinLemony Flutter esiin tätä postausta lukiessa! Tämä tuote vaikuttaa tosi kivalta, jos vaikka oikeasti auttaisikin levotonta nukkujaa nukkumaan rauhallisemmin. En olekaan nyt aikoihin LUSHin tuotteita ostanut, niin pitäisiköhän asia korjata pikimmiten? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähiaikoina su-ma yön nukuin todella huonosti ja levottomasti, enkä illalla ollut tätä käyttänyt (ko.yö on kyllä aika usein muutoinkin huono..). Ma-ti ja ti-ke yöt olen nukkunut lähes heräilemättä ja molempina iltoina olen käsivarsiin voidetta sivellyt. En tiedä onko todella sattumaa, mutta melkoisen monta hyvää yötä on ollut silloin kun tuotetta olen käyttänyt ja ne huonot yöt ovat sattuneet hetkiin kun en tähän ole tarttunut..

      Poista
  4. Lushia on mulle nyt kovasti suositeltu. Mutta en osaa mihinkään sanoa mitään:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa siis ehdottomasti käydä tuotteita livenä kurkkaamassa seuraavalla Helsingin reissulla :)

      Poista
  5. Lushilla on kyllä paljon ihania juttuja! Mut on viimeksi yllättänyt Lumenen kasvovoide, joka oikeasti on kunnon tehokosteuttaja! :)

    VastaaPoista
  6. Mä käytin juuri loppuun tämän samaisen Sleepy-rasvan. Aika voimakas tuoksu. Mua se ei kyllä häirinnyt. Mietin tuokduherkkiä. En en muista yhtään tuotetta, joka olisi viime aikoina yllättänyt positiivisesti. Käytössä luottotuotteita. Ja mitään uutta en ole kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lushin tuotteissa on kyllä yleensä ottaen melko voimakkaat tuoksut eli ei ole ykkösvaihtoehto tuoksuherkälle.

      Poista
  7. Lushin tuotteita ihastelin jo aiemmin blogissasi. Pitäisi kyllä nyt päästä kokeilemaan jo. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavalla Helsingin reissulla nokka kohti Lushin myymälää :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat