maanantai 20. tammikuuta 2020

Myöhästynyt synttäriARVONTA

Blogini täytti marraskuun lopulla 5v, mutta jotenkin arjen kiireessä ihan autuaasti unohdin koko homman.. Pohdin kuitenkin, että olisi kiva vaikka myöhässäkin synttäreitä juhlistaa teidän kanssanne pienen arvonnan kera. Arvontapaketin ole koonnut omista jemmoistani, suurin osa on tullut pr-näytteenä mutta osa on saapunut esim. itse ostettujen kauneusboxien myötä, tästä syystä arvonta on tällä kertaa rajattu ainoastaan seuraajilleni kaikissa kolmessa kanavassa - uudetkin ovat toki aina tervetulleita! <3 Paketin postitan Suomen rajojen sisäpuolelle.


Arvontapaketti sisältää:
Kicks Beauty Velvet Collection Foundation Brush + Brow & Concealer Brush, Lush New –shampoopala, Signe Seebid Merisuola-Appelsiini saippua 100g, Bio2you Face, Body, Hair Oil with Argan Oil 50ml, Whamisa Organic Flowers Hand Cream 30ml, 7th Heaven Pink Guava + Clay Peel-off Mask 10ml, Maybeauty The Incredible Face Mask 10ml, Hellimmin Paperinaamio 3kpl, Manna Kadar LipLocked Priming Lip Wand Merlot , Avon Perfectly Matte Lipstick Au Naturale, Kicks Beauty Satin Lipstick Velvet Cream, Lumene Essential Volume Mascara, Illamasqua Pure Pigment Fervent


Arvontaan osallistut vastaamalla kysymykseen: kuinka kauan olet blogiani seurannut ja mistä olet sen alunperin bongannut, voit myös antaa postaustoiveita etc. sekä kertomalla mitä kautta blogiani seuraat.

Voit triplata omat voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös Facebookin ja Instagramin puolella.

Osallistuminen on vapaaehtoista, alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan lupa osallistumiseen.
GDPR:n vuoksi en pysty sähköpostiosoitteita pyytämään, joten pysytelkää kuulolla kun huutelen voittajaa! Mikäli en sinua tavoita 48h sisällä, arvon uuden voittajan. Huom! Jos muutat mieltä osallistumisen suhteen niin pystyt itse muokkaamaan kommenttiasi poistamalla vastauksen, jos haluat kommentin kokonaisuudessaan pois niin ole tällöin yhteydessä minuun.

Arvonta päättyy 26.01.2020 klo 23.59.

Onnea kaikille arvontaan tasapuolisesti <3


22 kommenttia:

  1. Onnea 5-vuotiaalle :)
    Voi apua en kyllä muista ollenkaan kuinka kauan olen lukenut, mutta useamman vuoden kyllä! Jos en ihan väärin muista niin löysin blogin googletellessani jotain kosmetiikkatuotetta. Seuraan bloglovinin kautta.

    VastaaPoista
  2. Parisen vuotta olen seuraillut bloglovinin kautta. En muista miten olen löytänyt. Varmaankin bloglovinin hakutoiminnon kautta etsinyt kosmetiikkablogeja. (snttu1@gmail.com)

    VastaaPoista
  3. Uu mikä arvonta!

    En pysty muistamaan, kauanko olen seurannut blogiasi. Vuosia kumminkin. Veikkaan, että olen löytänyt tänne jonkun muun blogin kommenttiosion kautta, ja jäänyt lukijaksi.

    Laitan tähän kumminkin sähköpostiosoitteeni. Siihen saa ilmoittaa mahdollisesta arvontavoitosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja siis se osoite.. :D
      naerppae at gmail piste com
      Ja vielä onnittelut! 5 vuotta on hieno saavutus, kun tuntuu että blogeja vaan kuolee. Ihanaa että sinä jaksat. :)

      Poista
  4. Useampi vuosi on jo tullut seurailtua, en kylläkään muista mistä alunperin löysin blogisi. Tykkään lukea kaikkea luonnonkosmetiikkaan liittyvää. Kanavat, joissa seurailen ovat blogger, blogit.fi, insta ja fb.
    hamalainentmatgmail.com

    VastaaPoista
  5. Jokusen vuoden olen seurannut Bloggerin kautta. Varmaankin muiden kauneusblogien kautta löysin. Kaikki kauneudenhoitoon liittyvä kiinnostaa.

    VastaaPoista
  6. Muistelen että parivuotta seuraillut sinua ja en muista miten löysin blogisi. Onnea sinulle.

    VastaaPoista
  7. Myöhästyneet onnittelut!

    Olen n. 1,5 v, seurannut ja bongasin sattumalta blogit.fi -palvelusta.

    Herkän ihon luonnonkosmetiikka kiinnostaa erityisesti ja siitä toivon postauksia.

    Seuraan FB:ssä ja IG:ssä.

    VastaaPoista
  8. Enköhän minä ole alusta asti seurannut :) Mielenkiintoisimpia postauksia on aina kaikki omaan elämään liittyvät, loppuneet, ostokset, uusien meikkien testailut...seuraan Bloggerin & IG:n kautta <3

    VastaaPoista
  9. En kyllä yhtään muista, kauanko olen seurannut ja mistä tänne päädyin. Varmaan jostain toisesta blogista jonkin yhteisen joulukalenterin tms. myötä. Seuraan Bloggerin kautta sekä Instagramissa ja FB:ssä.
    yuenkynnet(ät)gmail(piste)com

    VastaaPoista
  10. Mahdotonta muistaa, mutta sanoisin, että kauan olen blogiasi jo seurannut. Seuraan blogin lisäksi instassa ja FBssa.
    Varmaan nuo testailut olleet mielenkiintoisinta luettavaa.
    postin.tuomaa@gmail.com (saa käyttää voitosta ilmoittamiseen.)

    VastaaPoista
  11. Muutaman viikon olen seurannut, Seuraan täällä,Facessa ja IGssä.
    Olisi kiva tietää enemmän luonnontuotteista kauneudenhoidosta.Olen itse alkanut niitä enemmän nyt suosimaan kun olen herkkäihoinen.

    nina.sihvonen@luukku.com

    VastaaPoista
  12. En muista kauanko, mutta kauan ja blogit. Fi kautta :) marianneee@wippies.fi

    VastaaPoista
  13. Ehkä kolmisen vuotta olen seurannut, ja jonkin toisen blogin kautta muistaakseni tänne päädyin. Seuraan blogger kautta.
    hilpiu@luukku.com

    VastaaPoista
  14. En muista tarkkaan kauanko olen seurannut. Arviolta pari-kolme vuotta. Blogin taisin löytää googlatessani jonkin tietyn tuotteen arvosteluja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja lisäyksenä vielä s-posti mihin voi mahdollisesta voitosta ilmoittaa:totalkoalaman@gmail.com

      Poista
  15. Reilun vuoden olen seurannut tätä blogia.
    Seuraan kotikoneelta, oman blogilistan kautta.
    mari.pajunen@meiliboxi.fi

    VastaaPoista
  16. En kyllä yhtään muista montako vuotta olen seurannut ja mitä kautta oon tänne löytänyt. Seuraan lähinnä fb:n ja ig:n kautta.

    Osoitetta saa käyttää voitosta ilmoittamiseen sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
  17. Bloggerin kautta seurailen, en muista tarkkaa seuraamisaikaa. Ehkäpä vuoden tai pari ainakin :) Luonnonkosmetiikka kiinnostaa.
    minna1995(at)gmail.com

    VastaaPoista
  18. Onnea viskarilaiselle :) Oon lukenut sun blogia toista vuotta Bloglovinin kautta ja sitäkin ennen seurailin epävirallisesti :D Hoksasin sut lukiessani muita kauneusblogeja ja muutamiin olit kommentoinut tai sinut mainittiin jossain tekstissä :) Mukavaa loppuviikkoa :)

    VastaaPoista
  19. Uskoisin, että olen pari vuotta seurannut. :) Bloggerin kautta seuraan! Onnea 5-vuotialle. :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Onnea! En kyllä nyt tarkkaan osaa sanoa kauanko olen seurannut, mutta KAUAN! Epäilen, että olen blogisi löytänyt joku vuosi sitten kosmetiikka bloggareiden joulukalenterin kautta :)
    Bloglovinin kautta seuraan!

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ripsien ja kulmakarvojen kotivärjäys

*)mainoslinkki Tekemäni ripsien kotikestotaivutuksen jälkeen mielessä on ollut myös ripsien (ja kulmien) värjäys. Ja kotioloissa sekin tiet...

Luetuimmat