perjantai 24. tammikuuta 2020

Kuvausvalmis

Julkaistu alun perin 10.5.2018
*)mainoslinkki

Yksi tuote Smashboxin valikoimista, josta olen paljon kehuja kuullut on Photo Finish -meikinpohjustaja ja jo jokusen tovin mielessäni on ollut sen hankkiminen itsellekin testiin. Tammikuussa nappasinkin sen mukaan Kicksiin tekemääni tilaukseen.


* Photo Finish Foundation Primeria löytyy kahdessa koossa (15€/12ml sekä 33€/30ml), näistä nappasin itselleni tuon ns. travel sizen kokeiluun, koska eihän sitä voinut olla varma josko en itse vaikka tuotteelle lämpenisikään..


Kuten meikinpohjustajat aina, niin myös tämänkin tarkoituksena on luoda meikille hyvä pohja ja lisätä myös meikin kestoa. Koostumukseltaan tämä on kevyttä ja öljytöntä, joten siinä mielessä sopii kaikille ihotyypeille - ennenkaikkea jos haluat häivyttää juonteita ja huokosia.

Kuten koostumuksestakin voi päätellä niin tuote sisältää silikoneja. INCI-lista:
Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Trisiloxane, Silica, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Salicylate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Extract, Propylene Glycol, Water, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Cola Acuminata (Kola) Seed Extract, Camellia Oleifera Leaf Extract. 

Itsehän en tosiaan silikoneja meikkituotteissa välttele, mutta tämä voi jollekulle olla kynnyskysymys.


Omalla ihollani primer toimi kaikkinensa oikein loistavasti; antoi meikille tasaisen ja hyvän pohjan pitäen meikkipohjan myös hyvin koko päivän aloillaan. Ei siis missään nimessä hutiostos, mutta toisaalta samankaltaisia primereita on edullisemminkin saatavilla, joten voi olla, että sen tiimoilta en tähän uudelleen tartu - paitsi toki jos hyvässä tarjouksessa vastaan tulee ;)


Oletko sinä testannut ko.meikinpohjustajaa?

24 kommenttia:

  1. Halvemmalla pääsee, jos ostaa esim. Bronx Colorsin primerin, joka on aika saman kaltainen: https://dzinninajatuksia.blogspot.bg/2018/05/bronx-colors-edullinen-meikkisarja.html

    VastaaPoista
  2. Enpäs ole testannut, en yleensäkään käytä meikinpohjustustuotteita :) Kerran testasin sitä Nivean after shavea kun näin isän kylppärikaapissa xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin sitä testasin kun tuli Bette Boxissa, mutta en voi sanoa liiemmin tuolle lämminneeni :D

      Poista
  3. Tää on yksi kulttituotteita johon en ole koskaan ihastunut. Ei vaan ole pintakuivan ihon primer, mutta onneksi Smashboxilta löytyy omalle ihollekin sopivia primereitä. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En välttämättä itsekään tähän tai tämän tyylisiin primereihin talvipakkasilla tarttuisi, mutta näin kesää kohden menee :)

      Poista
  4. Täytyy tunnustaa, että en meikinpohjustajaa käytä. Päivävoidetta laitan meikin alle. Mutta mielenkiintoiselta tuotteelta tämä tuntuu. Ja eiköhän olisi jo aika minunkin kokeilla primereita. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa joskus testata, saattaa yllättyä mitä tekee meikkipohjalle - kunhan vaan omalle ihotyypille oikea tuote sattuu :)

      Poista
  5. On pintakuiva iho, joten ehkei ole minulle, vaikka kiinnostaisi kuitenkin kokea. Tuo Bronx Colors täytyykin testiä, mitä Dzinni ehdottelee.

    Ihanaa päivän jatkoa <3

    VastaaPoista
  6. Arkimeikissä en käytä primereita, mutta juhlameikkeihin sellaista yleensä pohjalle laitan. Nyt kuitenkin primerit on loppu. Mua vähän kyllä ahdistaa ton INCI-listan silikoonimäärä. Vähän silikoonia ei ole ongelma, mutta tuollainen määrä vähän epäilyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelkäätkö mitä silikonit aiheuttavat iholla vai miksi määrä kauhistuttaa? :)

      Poista
  7. Mua kiinnostelee se pohjustajan ja kosteusvoiteen yhdistelmä, mutta on noita pohjustajia niin kaapit täynnä, etten ole raaskinut ostaa. Ehkä ensi talvena:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taitaa tällä hetkellä olla vain pari primeria jemmoissa :)

      Poista
  8. Kuulostaa loistavalle tuotteelle juhlameikkiä ajatellen - smashbox tuotteet on aina olleet hyviä.

    VastaaPoista
  9. En oo kokeillut, vaikka paljon oon kuullutkin tätä kehuttavan. Mulla on käytössä Beauty UK:n super-edullinen primer, joka toimii omalla iholla kuin unelma! :)

    VastaaPoista
  10. En näe tätä kovin tarpeelliseksi itselläni, kun meikkiä en muutoinkaan juurikaan käytä.

    VastaaPoista
  11. Mulla on nyt käytössä KICKS:in samantapainen primeri ja se on ollut myös ihan hyvä :)

    VastaaPoista
  12. En käytä paljon primereitä, koska ihoni on pintakuiva varsinkin näin talvella.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat