sunnuntai 19. tammikuuta 2020

Glossybox tammikuu

*)mainoslinkki

Tänään esittelyssä tilaamistani * Glossyboxeista 2/3 eli yksi jää vielä saapuvaksi. Tammikuinen boxi kolahtikin postiluukkuun huomattavasti aiemmin kuin ehdin edes ajatella - ja minulle nämä tosiaan ainakin saapuvat suoraan postilaatikkoon, missä on toki ne hyvät ja huonot puolensa. Joulukuinen boxi oli ihana, entäpä vuoden 2020 ensimmäinen?


Boxin teemana on "Sleep&Refesh" ja uuden alku - molemmat sopivat tammikuuhun kuin nakutettu. Aloitetaan itselleni täysin uudesta ja vieraasta brändistä:


"Heleyttävä seerumi anti-age vaikutuksella, joka antaa pehmeämmän ja sileämmän ihon. Tuotteen vaikuttavat aineet lisäävät ihon kimmoisuutta, kosteuttavat ja vähentävät ryppyjen muodostumista."

Kuullostaa todella mielenkiintoiselta tuotteelta ja lähtee ehdottomasti testiin.


"Ready, Set, Glow! Anna ihollesi hehkua tällä all-in-one-pohjustusvoiteella ja kiinnityssuihkeella. Käytä pohjustukseen tai pitäämään meikin paikallaan. Suihkuta koko kasvoille ja vartalolle saadaksesi luonnollisen kultaisen hehkun."

Olen itse todella huono ollut käyttämään meikinkiinnityssuihkeita, mutta katsotaan innostuisinko tämän kautta. Kesällä tätä voi suihkia vaikka vartalolle jos ei muuten lähde kulumaan :D


* Minus 417 Time Control - Firming Radiant Mud Mask (ovh 35€/100ml, boxissa 20ml koko)
"2in1-naamio, joka kuorii ihoa hellävaraisesti. Savinaamio puhdistaa ihon ylimääräisestä öljystä ja antaa uutta hehkua. Levitä puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 7-10 min, huuhtele haalealla vedellä."

Savinaamioita minulla on melkoinen kasa kaapissa jo valmiiksi, mutta toisaalta näitä tulee säännöllisesti suihkun puolella kyllä käytettyä - jää siis jonottamaan omaa vuoroansa :D


* Carmex Lip Balm (ovh 2,90€/7,5g)
"Carmexin klassinen huulirasva mentolilla ja kamferilla on ihanan hellivä huulille. Se antaa miellyttävän jäähdyttävän tunteen ja pehmentää kuivat ja rohtuneet huulet tarjoten samalla pitkäaikaisen suojan."

Täytyy sanoa ettei tämä tuote aiheuttanut riemunkiljahduksia, mutta johtuen ihan siitä, että olen vastaavan purkin niin monet kerrat jo * Bettestä itselleni saanut - liekkö joku kaapissa vielä korkkaamattakin :D Tämä taitanee lähteä korkkaamatta eteenpäin..


"Tasoittava ja piristävä silmänympärysgeeli. Viilentävä geeli antaa maksimaalisen kosteuden ja vähentää turvotusta. Gold Caviar Complex ja sen vaikuttava aine pullulaani tekevät silmien ympäristön kiinteämmäksi ja lisäävät niiden hohtoa."

Vastoittain sarjasta satuin toisen bloggaajan kirjoitusta lukemaan ja pohdin kuinka mielenkiintoista olisi vuosien tauon jälkeen sarjaan uudelleen tutustua - oli siis ehdottomasti iloinen yllätys löytää tämä boxista. :)


Ensifiilis boxia avatessa oli njääh, mutta nyt kun olen tuotteita tarkemmin katsellut niin itseasiassahan tämä oli varsin loistava setti. Carmex on ainut, joka lähtee suorilta käsin kiertoon ja uskoisin loppujen neljän löytävän paikkansa omasta käytöstäni. Kaksi kolmesta boxista jo oikein onnistunutta ja jo ensimmäisen jälkeen olin sitä mieltä etteivät rahat menneet hukkaan, tästä huolimatta toivottavasti se viimeinenkin on napakymppi!


Mikä näistä viidestä olisi sinulle hitti ja mikä olisi huti?

10 kommenttia:

  1. Mä en jotenkin lämpene tälle Glossyboksille. Nytkään ei yhtään kiinnostavaa tuotetta ja Carmexin huulirasva...aarrgghh!! Tuntuu Bettebox linjalta. Sy-juttu olisi ainut kiinnostava mutta jotenkin GB on laimea, en tiedä mikä mättää. Kauneusboxeja on nykyään niin hirveesti että mulla menee jopa nimet sekaisin. Goodieboxin tilasin kun se tuntuu vähän tasokkaammalta, toivottavasti sitä kans on!!

    VastaaPoista
  2. Seerumi ja tuo viimeinen silmänympärysgeeli olisivat hittejä itselleni! Rakastan silmänympärysvoiteita, jotka tulevat tuollaisessa roll-on-pakkauksessa! Jotenkin se metallinen kuula virkistää jo itsessään :)

    Tuo huulirasva tosiaan on boxin ainoa suuri miinus. Aika mitäänsanomaton tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse nappasin tuo sy-geelin heti käyttöön ja se on kyllä ihana :)

      Poista
  3. En tunne näitä meikkiboxeja muuten kuin blogien kautta. Mielenkiinnolla luen minulle useinkin vieraista tuotemerkeistä. Tuo Symbiosis -seerumi kuulostaa hyvältä. Voisin itsekin kokeilla.
    Kiitos esittelystä.

    VastaaPoista
  4. Tuo piristävä olisi kyllä kovasti tarpeen, kova väsymys nytkin päällä - ja se näkyy ihossa :D

    VastaaPoista
  5. Suosittelen lukemaan: https://www.google.com/amp/s/bambiandthecity.wordpress.com/2020/01/16/glossybox-tammikuu-2020/amp/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun linkkasit, harmillista noiden kahden tuotteen osalta. Itse tuon silmänympärysgeelin ehdin käyttööni korkatakin..

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat