tiistai 12. marraskuuta 2019

Bette Box marraskuu

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Eilen pärähti viesti * Bette Boxin saapumisesta puhelimeen ja tällä kertaa sattui niin onnekkaasti, että pystyin sen vielä illalla postista kipaisemaan, koska äitini oli meillä yökylässä. 



Pysyin lähes sisällöstä spoilaantumatta; lähes, koska viikonloppuna Instagramissa pärähti silmieni eteen kuva sisällöstä. En jäänyt sitä pitkäksi aikaa tarkastelemaan, mutta toki jotain mieleen kuvasta jäi. Pieni kaino pyyntö siis; älkää laittako boxin sisältöä heti ensimmäiseen kuvaan, kiitos <3


Marraskuun boxissa rentoillaan näiden tuotteiden kanssa:


"Professional Kuivashampoo puhdistaa ja raikastaa hiukset, ja tekee ne helpommin muotoiltavaksi. Raikastaa hiuksia ja hiuspohjaa. Antaa muotoiltavuutta, ilmavuutta ja kevyttä pitoa. Poistaa sähköisyyttä. Antaa kampauksille kestävän pohjan."

Tuttu ja hyväksi todettu tuote; jää ehdottomasti omaan käyttööni.


Lumene Arktis käsivoide (ovh 7,90€/30ml)
"Arktis Tehokosteuttava & rauhoittava käsivoide tehokosteuttaa ja antaa välitöntä helpotusta erittäin kuiville käsille, tehden niistä taas pehmeän tuntuiset. Koostumus, jossa yhdistyvät kaura-, mustikka- ja rypsiöljy sekä kosteutta sitova Beta-yhdiste, suojaa ihoa lämpötilan vaihteluiden aiheuttamaa kuivuutta vastaan ja vähentää kuivuudesta johtuvaa punoitusta. Sopii erittäin kuivalle ja herkälle iholle. Hajusteeton."

Käsivoiteet jäävät valitettavan usein käyttämättä, mutta taidan napata tämän töihin mukaan, koska on hajusteeton eli jospa sitä siellä muistaisi tätä käyttää :D


Vichy Micellar puhdistusvesi (ovh 13,50€/200ml, boxissa 100ml koko)
"Vichy Pureté Thermale Mineral Micellar Water on Kosteuttava Micellar -puhdistusvesi, joka puhdistaa ihoa tehokkaasti kuivattamatta sitä. Poistaa silmämeikin ja meikin kasvoilta jättäen iholle miellyttävän tunteen. Kehitetty herkälle iholle ja silmille. Koostumus sisältää muun muassa Vichy Thermal Spa-lähdevettä ja B5-pro-vitamiinia, joka antaa iholle elinvoimaisuutta ja saa ihon näyttämään hyvinvoivalta. Käyttö: Kasvojenpuhdistustuote osaksi aamu- ja iltarutiinia. Kostuta vanulappu koostumuksella ja puhdista kasvot hellävaraisesti. Sopii herkälle iholle ja silmille. Testattu ihotauti- ja silmälääkäreiden valvonnassa. Hypoallergeeninen."

Misellivettä käytän päivittäin eli tälle tulee ehdottomasti käyttöä!


Dermosil Pigment Drops Fair (ovh 9,40€/14ml)
"Luo itsellesi sopiva meikkipohjatuote sekoittamalla Dermosil Pigmenttitippoja haluamaasi kasvovoiteeseen. Valmiin voiteen sävyyn ja peittävyyteen voi vaikuttaa tippojen määrää säätelemällä."

Tämä vaaleinkin sävy näyttää melko tummalta vaikka tokikaan ei ole tarkoituskaan sellaisenaan kasvoille käyttää.


Pitää tämä ainakin kokeilla jo ihan senkin vuoksi, koska tuttavat ovat ko.tuotteesta mielipiteitä kyselleet, mutta voi olla että lähtee minulta kuitenkin eteenpäin sitten lopulta.

Lisäksi boxissa oli iso setti minun mittapuulla extraa vaikka löytyivätkin kortista:


Silicea Beauty Shots (16€/30 annosta, boxissa 7 annosta) on iholle ja hiuksille tarkoitettu mineraalishotti. Sisältää piitä, biotiinia sekä seleeniä. Maultaan ihan ok vaikkei miksikään herkuksi voisi mainita.

Floradix Salus -vitamiinilisä on useammankin kerran boxista löytynyt. Hörppäsin sen jälleen postausta kirjoittaessani. Ei mikään makuelämys tämäkään :D

Panda Choco&Lakrits passionhedelmän makuisena olikin sitä sitten noiden kahden edestä :D Onneksi äitini oli paikalla niin ei ihan yksin pussia tarvinnut tuhota xD

Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C Ampoules (ovh 34,50€/10 ampullia, boxissa 1kpl) on anti-age tehohoito, joka kuullostaa erittäin mielenkiintoiselta - ja tämän mielelläni testailen ihan lähipäivinä.

Melkein jo tuoksua testailin, mutta huomasinkin ajoissa, että kyseessä on tuoksu miehille; Ted Baker Cu EdT-näyte lähtenee joko veljelleni tai siskoni miehelle testiin.


Mitään wow-elämystä boxi ei sisältänyt, mutta täytyy sanoa, että siitä huolimatta se oli minulle mieluinen. Monet tuotteista jäävät kuitenkin ihan omaan käyttööni - ja muutaman ehdin jo kirjoittaessani tuhota :D Tämän jälkeen odotukset ovatkin taas hurjan korkealla joulukuun boxin suhteen, toivottavasti se tulee odotukset tänä vuonna täyttämään! <3


Minkälaisella variaatiolla sinun boxisi saapui?

14 kommenttia:

  1. Ei kovin erikoinen sisältö :S Pandan tuote ainoa kiinnostava, Prisman alelaarista ostin kaksi pakettia noita samoja beauty shots -pakkauksia :D

    Jos boksi tulisi, misellivesi olisi jäänyt omaan käyttöön, samoin Pandan herkut.

    VastaaPoista
  2. Musta taas sisältö oli Betteboxiksi tosi kiva, ihan mun tyylisiä tuotteita. :D

    VastaaPoista
  3. Moni saamista tuotteista olisi päätynyt minullakin käyttöön. Tuollaisia pigmenttitippoja olisi mielenkiintoista kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nostin ne tuonne wc:n puolelle, mutta en ole muistanut siltikään niitä vielä kokeilla :D

      Poista
  4. Oli todellakin eroja sisällössä! Tää ei ollu iha mun mieleen ton ylimääräsen säslän takia. Aika perustuotteita ja sellasia mitä on tullu aikasemminki.

    https://www.stoori.fi/purkkisirkus/bette-box-marraskuu-lets-get-cozy/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta tuossa ylimääräisessä sälässä oli ihan mielenkiintoisiakin juttuja :)

      Poista
  5. Kivoja juttuja ja noi vitskut jäi kiinnostamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on melkein jo tuhottu, näin lyhyellä ajalla vaikutuksista tokikaan ei pysty yhtään mitään sanomaan..

      Poista
  6. Tässä oli kivoja tuttuja tuotteita. Eli helppoja tuotteita jokapäiväiseen käyttöön!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat