maanantai 18. marraskuuta 2019

11x Eleven

*)mainoslinkki

Black Friday kolkuttelee tarjouksineen ovella ja monet pähkäilevät jo hurjasti lahjaideoiden parissa. Niinpä ajattelin koota teille yhteen 11 suosikkituotettani * Elevenin valikoimista, tiedä vaikka näistä joku saisi ideaa läheiselleen lahjaksi - tai toki se tärkein eli itsensäkin pitää muistaa lahjoa!


* Versace Bright Crystal EdT (ovh 33,50€/30ml, 44,50€/50ml, 65,50€(90ml) on yksi lempituoksuistani, mutta tätä ei omasta varastostani ole aikoihin löytynyt. Tuoksuna tämä kuuluu raikkaiden kukkaistuoksujen kategoriaan. (Löytyy muuten myös * lahjapakkauksena ovh 45,95€ sis. 30ml tuoksun + 50ml vartalovoiteen.)

Toinen tuoksu, jolle olen menettänyt sydämeni, mutta jota en ole vielä ehtinyt uudelleen hankkia kaappiini on * Dolce&Gabbana Dolce EdP (ovh 62,95€/30ml, 83,50€/50ml). Tähän tuoksuun rakastuin kuten * Boss The Scent for her EdP (ovh 54,50€/30ml, 77,50€/50ml, 115,95/100ml) eli tuoksunäytteestä - jälkimmäistä jopa kaapissa on (Elevenistä saatavan kaiverruksen kera), koska en raaski tuoksua käyttää o.O (Ehkäpä otan nyt itseäni niskasta kiinni ja siirrän sen käytettäviin tuoksuihin ennenkuin huomaan tuoksun muuttuneen..)


* Estee Lauder Double Wear -meikkivoide (ovh 45,95€/30ml) on todella hypetetty meikkivoide ja itsekin olen sitä vuosia vuosia sitten kokeillut. Jos etsit peittävää ja pysyvää meikkivoidetta niin se on tässä! 

Ja milläpä muulla meikkivoide kannattaisikaan levittää kasvoille kuin Beautyblenderillä (esim. * Electric Violet Swirl ovh 17,50€).



* Estee Lauder Advanced Night Repair (ovh 75,50€/30ml) on myös vähintään yhtä hypetetty tuote kuin edellinen, eikä suotta! Se on ollut yli 30 vuotta markkinoilla, joten sekin kertonee jo kaiken. Tämän lisäksi itse aikoinaan rakastuin myös saman sarjan * Advanced Night Repair Eye Serum:iin (ovh 69,50€/15ml).


Lancome Hydra Zen -linja lanseerattiin kun itse vielä toimin kosmetiikkamyyjänä ja tämä kuuluikin ehdottomasti omien suosikkieni joukkoon. Linjaan on tämän jälkeen tullut uusiakin tuotteita ja varmaan vanhojakin on aikojen saatossa hieman fiksailtu entistä ehommiksi. Linjasta löytyy mm. * Gel Cream (ovh 65,50€/50ml),* Night Cream (ovh 64,50€/50ml), * Beauty Essence (ovh 43,50€/200ml).


* Lancome Monsier Big Maxi Palette (ovh 52,95€) ei itsessään ole minulle tuttu, mutta luomivärit Lancomella on taattua laatua, joten uskaltaisin tätä suositella - varsinkin koska tämä on niin söpö ja olisin ainakin itse ihan sydän sykkyrällä jos tällaisen lahjaksi saisin! <3



Oliko näiden minun suosikkieni joukossa jotain sinulle tuttuja tuotteita?

10 kommenttia:

  1. Mäkin rakastan tota Versacen tuoksua, se on ihana. Oon pitkään miettinyt, että pitäisi ostaa se uudestaan tuoksukokoelmaani. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ehdottomasti yksi mun suosikeista ollut jo vuosia <3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Mulla kyllä välillä tuntuu, että jopa niitä saattaa kertyä joskus liikaa :D

      Poista
  3. Mulla on tuo meikkivoide käytössä. Tosin yleensä tulee laitettua vai CC- tai BB-voidetta. (En ikinä muista kumpaa käytän)

    VastaaPoista
  4. Mulla oli toi Versacen tuoksu teininä ja tykkäsin kyllä!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat