torstai 12. syyskuuta 2019

Bette Box Syyskuu (+alennuskoodi)

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Sain syyskuun * boxin käsiini jo toissapäivänä, mutta ehdin sisältöön kunnolla perehtyä postauksen tiimoilta vasta eilen. Ennen boxin avaamista en kuitenkaan ehtinyt sisällöstä spoilaantua, joten mitkä olivat fiilikset?


Ensinnäkin tämänkin kuinen kortti on aivan ihastuttava - katsotaan löytäisikö tämä vaikkapa paikkansa jääkaapin ovesta :D


Tällä kertaa poikkean aavistuksen kortin mukaisesta järjestyksestä ja aloitan tuotteella, joka oli ehdottamasti itselleni se SUPER:


* Lumene Blur -meikkivoide (ovh 16,90€/30ml)
"Uudistettu ja paranneltu Blur lanseerattiin elokuussa. Meikkivoiteen peittävä koostumus häivyttää ihon pieniä virheitä ja ihohuokosia antaen virheettömän, puolimatan lopputuloksen, joka kestää jopa 16 tuntia. Täyteläinen koostumus sisältää ihoa hoitavaa pohjoista kanervaa. Koostumuksen innovatiivinen blur-teknologia häivyttää optisesti juonteita ja ihon epätasaisuuksia. Hajusteeton koostumus sopii kaikille ihotyypeille. Uusien tuubien materiaalista yli 50% on kierrätettyä muovia."

Kerrankin sävy on se vaalein valikoimista! <3 Nopealla googlettelulla en tätä uutta pakkausta vielä verkkokaupoista löytänyt. Vanhalla koostumuksella tämä on ollut ehdoton suosikkini meikkivoiteista; voisinkin vertailla vanhan ja uuden eroja, koska vanhempaa malliakin minulta vielä hieman löytyy! Tulossa siis :)



pitkäaikaistilaajille: 
Yon-Ka Hydra No1 Creme (ovh 59€/50ml, boxissa 15ml koko)
"Pehmeä voide hellii kosteuden puutteesta kärsivää kuivaa sekä herkkää ihoa. Pitkäkestoisesti kosteuttavia ainesosia täydentävät ihon lipiditasapainoa tasoittavat, korjaavat, rauhoittavat, ihon ikääntymistä ennaltaehkäisevät sekä ympäristötekijöiltä suojaavat raaka-aineet. Ihosta tulee pehmeä, kimmoisa, tasaisen heleä ja hyvinvoiva."

 Olen Yon-Kaan tutustunut aikoinaan opiskelujeni aikana, kyseessähän on hoitolasarja. Mielenkiintoista noin 10 vuoden jälkeen päästä testailemaan sarjaa tämän yhden tuotteen verran; kuullostaa ainakin mielenkiintoiselta ja pääseekin varmasti melko piakkoin testiin.



Bio2you Face, Body, Hair Oil with Argan Oil (ovh 22€/100ml, boxissa 50ml koko)
"Face, Body, Hair Oil on mahtava, monen arvokkaan ja ravitsevan öljyn sekoitus kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Hoitaa ja pehmittää tehokkaasti kuivaa ihoa ja kuivia hiuksia. Sisältää argan-, jojoba-, manteli-, tyrni- ja oliiviöljyjä.
Hoida öljyllä kasvoja, kuivia hiusten latvoja, kuivaa hiuspohjaa, käsiä, vartaloa, kuivia kynsinauhoja. Yksi öljy – monta tehtävää - kätevää ja tehokasta! Öljysekoitus on yksi Bio2You -sarjan suosituimmista tuotteista myös tuoksunsa takia. Imeytyy hetkessä. Kokeile ja ihastu. Öljy on alkoholiton ja väriaineeton eikä sisällä eläinperäisiä aineita, sopii vegaaneille."

Tämä pitää ainakin testailla, koska esittelyteksti on niin huikea :D


Ziaja Acai Berry -päivävoide (ovh 9,90€/50ml, boxissa 10ml koko)
"..on omiaan taistelussa ikääntymisen ensimerkkejä ja ilmansaasteita vastaan. Rauhoittaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa. Acai-marjauute suojaa ihoa ilmansaasteilta. Parantaa ihon kiinteyttä. Tuloksena terveen ja kuulaan näköinen iho. Aurinkosuojakerroin 10."

Saman linjan kasvo- ja kaulavoide on omalla kohdallani ainakin menestys!


Dermosil Rise and Shine -mascara (ovh 9,80€/10ml)
"Musta ripsiväri antaa ripsille luonnollista tuuheutta ja näyttävyyttä, joka kestää aamusta iltaan. Ainutlaatuinen kaareva harjasosa taivuttaa ripsiä ja erottelee ne kauniisti."

Kuvauksen perusteella ei välttämättä minun mascarani, itse kun nimenomaan sitä tuuheutta kaipaan lisää..


Extrana mukana oli Yogi Tea Turmeric Chai -pussitee (tämä on hyvää!!), Formula 10.0.6 Down To The Pore -mustapääliuska (itse jotenkin näihin suhtaudun hieman skeptisesti, mutta taidan tämän testailla), Jordan Stay Fresh Breath -hammastahna (minihammastahnat on käteviä matkalle mukaan!), Kenzo World Power -tuoksunäyte (tuoksunäytteitä on kiva saada vaikkakin jotenkin muistelisin tämän tulleen joskus aiemminkin?) sekä Eat Natural -patukka (meni jo :D).


Itselleni ehdoton kultakimpale oli Blur-meikkivoide (jota en onneksi tarjouksesta ole napannut mukaan vaikka useammankin kerran mielessä ollut :D) eikä Yon-Kan kasvovoide tästä myöskään kauaksi jäänyt. Omalla kohdallani siis tämä saa ehdottomasti sen kuuluisan papukaijamerkin!

P.s. Jos * tilaus on mietinnässä niin tällä hetkellä on voimassa kampanja, jossa saat syyskuun boxin tilaukseen kaupanpäälle käyttämällä koodia SUPERVIIKKO (voimassa 9.-15.9. saakka tai niin kauan kuin kaupanpäällisiä riittää - kannattaa siis olla nopea!)


Tuliko sinulle boxi samalla sisällöllä?

8 kommenttia:

  1. Mulla oli sama sisältö, ja boxi oli tosi mieluinen :) Minä myös innostuin tuosta Lumenen Blur meikkivoiteesta. En ole sitä aikaisemmin kokeillut, mutta Lumenen Matte on toiminut mulla hyvin.

    VastaaPoista
  2. Tuo meikkivoide kuulostaa hyvältä! Päätyy ostoslistalle. Onneksi edellistä on vielä jäljellä, jos tuota ei vielä kaupoista saa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhempaa mallia vielä tosiaan kaupoista löytyy ja varmaan pikkuhiljaa uutta kun vanhat myyty ensin pois alta :)

      Poista
  3. Lumenen Blur on todella hyvä tuote ja olen käyttänyt sitä. Pidän siitä, että kestää iholla pitkään eikä mene juonteisiin ikävästi. Uudistettu Blur menee testiin heti kun olen tuon edellisen käyttänyt loppuun. Ziajan tuotteista pidän myös. Löysin aikoinaan merkin kun ystävä suositteli.

    VastaaPoista
  4. Oli kiva huomata kyllä että nyt oli erisävyisiä versioita tuosta Lumenen meikkivoiteesta boxissa ja ne oli taidettu koodata oman profiilin mukaan! Sen testaamista odotan innolla! Myös Dermosilin ripsaria odotan, vaikka tuo tuuheuslupauksen puute saattaa mullakin tuottaa pettymyksen.

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olin tosi positiivisesti yllättynyt tuosta, toivottavasti näin myös jatkossa :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat