torstai 1. elokuuta 2019

Oatifix

Helsingissä pitkästä aikaa käydessäni sain napattua jälleen testiin pari ihanaa Lushin tuorekasvonaamiota, joista molemmat toki korkkasinkin pikimmiten käyttöön lyhyen säilyvyytensä vuoksi. Tänään esittelyssä:


Oatifix (ovh 15,95€/75g)
on ihoa ravitseva ja kosteuttava tuorekasvonaamio. Se sisältää mm. banaania, ilipe-puun voita, vaniljatankoa, vanilja-absoluuttia, kaurahiutaleita, jauhettua mantelia ja kaoliinisavea. Kasvonaamiota levitetään puhtaalle iholle reilu kerros (alle voi käyttää halutessaan kasvoseerumia), annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia, ennen huuhtelua pyöritellään hieman iholla syväpuhdistavan tehon aikaansaamiseksi. 


Naamio tuoksuu aivan taivaalliselle eikä ole ensimmäinen kerta kun Lushin tuotetta melkein tahtoisi lusikoida suuhunsa :D Levittäminen ei ole ihan helpointa rouheisen koostumuksensa vuoksi, mutta onnistuu. Suosittelen kuitenkin naamion levittämään esim. lavuaarin yläpuolella, koska jonkin verran naamiohippusia tipahtelee levityksen yhteydessä ympäriinsä.


Jos tuote olisi hieman helpompi/siistimpi levittää niin nousisi varmasti ehdottomiin suosikkeihini, nyt jää ehkä tämän vuoksi hieman muiden jalkoihin. Kannattaa kuitenkin kokeilla mikäli pieni sotku ei haittaa!

Minkälaisesta koostumuksesta naamioissa sinä et välitä?

14 kommenttia:

  1. Mä tykkään että naamio on helposti levitettävä ja poistettava, menee muuten äkkiä hermot. :D Lushin naamioissa on kyllä super herkulliset tuoksut. <3

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa herkulliselta :) Kivaa alkanutta elokuuta <3

    VastaaPoista
  3. Näyttää kaurapuurolle :) En tykkää kovin raskaista naamioista, joita on hankala levittää ja sitten tippuilee kun hiukan liikkuu. Pidän tärkeänä, että sen saa helposti myös pois naamasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä levittyy kohtuullisen helposti ja on myös helposti huuhdeltavissa, mutta molemmissa vaiheissa murusia kuitenkin on ympäriinsä eli suihku on sen vuoksi tälle oiva käyttöpaikka :D

      Poista
  4. Tätä on ikävä! Siitä on vähintään pari vuotta kun oon tätä käyttänyt viimeksi. Tuosku on tossa tosiaan niin ihana ja muutenkin tää toimi mun iholla tosi kivasti :)

    VastaaPoista
  5. Olipas mielenkiintoinen naamio! Täytyypä laittaa nimi korvan taakse ja kokeilla jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse hyödynnän oikeastaan aina myös myyjien ammattitaitoa, sieltä tämäkin sai suosituksensa ja päätyi matkaani :D

      Poista
  6. Nämä Lushin naamiot on mun mielestä niin ihania! :) Kovasti toivon, että saataisiin Turkuun liike niin näitä tuorenaamioita olisi helpompi ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois kyllä ihanaa jos liike löytyisi lähempää kuin Helsingistä <3

      Poista
  7. Oatifix on ehdottomasti noista Lushin tuorekasvonaamioista se mun suosikki. Tuoksuu ihan maustekakun taikinalta ja kosteuttaa tosi hyvin :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat