perjantai 19. marraskuuta 2021

Jalkahoitoöljy

Julkaistu alun perin 8.1.2017
/saatu ilmaistuote/ 

Rasvailen melko ahkeraan jalkojani, joten silläkin saralla mielelläni kokeilen itselleni uusia juttuja. Öljyt ovat jo saapuneet vakio-osaksi muuta ihonhoitoani, joten miksipä ei myös jaloille? Sainkin testiin tältä saralta mielenkiintoisen kaverin, johon olen varsin usein tullut tarttuneeksi:




Öljy pehmentää, hoitaa ja elvyttää jalkojen ihoa. Öljyä voi hieroa suoraan iholle tai käyttää esim. jalkakylvyssä. 
Tämä tuntuu todella miellyttävältä iholla ja tätä jalkoihin laittaessa on hieman pidempään usein tullut jalkoja hierottuakin; eli kyllä tämä passaa hyvin myös jalkojen hierontaöljyksi - ihaninta olisi jos jonkun toisen sen vielä saisi tekemään ;)


INCI:
Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Öljyuutokset [Betula pendula (koivun lehti, öljyuutos)*, Urtica dioica (nokkosen lehti, öljyuutos)*, Trifolium pratense (puna-apilan kukka, öljyuutos)*, Achillea millefolium (siankärsämön kukka, öljyuutos)*, Hypericum perforatum (mäkikuisman kukka, öljyuutos)*, Mentha piperita (piparmintun lehti, öljyuutos)*, Picea abies (kuusenkerkän, öljyuutos)*, Equisetum arvense (peltokorte, öljyuutos)*, Verbascum thapsus (ukontulikukan kukka, öljyuutos)*], Cocos nucifera (kookosrasva)*, Triticum vulgare (vehnänalkioöljy)*, eteeriset öljyt [Rosmarinus officinalis (rosmariini, eteerinen öljy), Juniperus communis (kataja, eteerinen öljy)], Lanolin (lanoliini eli villarasva), Carpinus betulus (valkopyökki, kukkaterapeuttinen uutos), Malus pumila (villiomenapuu, kukkaterapeuttinen uutos), Bach:in Rescue remedy aputipat: Prunus cerasifera (kirsikkaluumu), Clematis vitalba (saksankärhö, kukkaterapeuttinen uutos), Impatiens ssp. (häpykannus, kukkaterapeuttinen uutos), Helianthemum nummularium (päivännouto, kukkaterapeuttinen uutos), Ornithogalum umbellatum (sarjatähdikki, kukkaterapeuttinen uutos).

Luomua*

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita tai eläinperäisiä aineita. Ei GMO:ta, silikaatteja, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai parabeeneja.


Frantsilan tuotteitahan on hyvin laajasti myynnissä mm. Sokoksissa ja luontaistuotekaupoissa, joten jos kiinnostus tuotetta kohtaan heräsi, kannattaa käydä kysymässä mikäli heiltä tätä löytyisi tai olisi mahdollista ottaa valikoimiin mukaan. :)


Oletko sinä koskaan kokeillut jalkavoiteen korvaamista öljyllä?

16 kommenttia:

  1. Talvella voisin tätä hyvin käyttääkin, aina villasukat jalassa, niin tällaisten tuotteiden käytölle ei ole estettä. Pääsee vielä hyvin imeytymään päivän aikana, kun villasukat jalassa. :) Itsehän laitan kantapäihin öljyä ja päälle vielä voiteen yöksi, jos tuntuvat tosi kuivilta, mutta korvaamaan, tuskin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ei ole mitään superraskaan tuntuista vaan imeytyy ihoon melkoisen hyvin :)

      Poista
  2. Mä olen joskus laittanut jalkavoiteen alle öljyä ja haha, joskus taisin viedä homman sellaiselle tasolle, että holvasin jalkoihin kasvoille sopimatonta kasvovettä, sitten sen öljyn ja päälle jalkarasvan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalat ja kroppa yleensä on itselläkin ollut aina se paikka mihin tulee käytettyä kasvoille sopimattomat tuotteet kun ei roskiinkaan viitsi heittää :D

      Poista
  3. Tykkään itse jalkaöljyistä, varsinkin virkistävistä.

    VastaaPoista
  4. Jalkaöljyä on käytössä ihan säännöllisesti. Kärsin kuivista jalkapohjista varsinkin talvella ja kevääällä. Laitan aina iltaisin öljyt jalkoihin ja nukun sukat jalassa :D Olen käyttänyt Avonin Lavender jalkaöljyä mutta myös nämä Frantsilan tuotteet ovat tuttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole tän lisäksi muita jalkaöljyjä käyttää tämän jälkeenkään :D

      Poista
  5. Tuossa on paljon terapeuttisia ja hoitavia aineita, joten hoitaa upeasti pintaa syvemmältä!
    Johanna

    VastaaPoista
  6. Frantsilan öljyt on ihania, niin hoitavia ja terapeuttisia!
    Johanna

    VastaaPoista
  7. Tätä tarvitsisin näihin koviin jalkapohjiin. Vaikka paljain jaloin kävely on kivaa, niin se saa nahan paksuksi.

    VastaaPoista
  8. Kiitos hyvistä vinkeistä öljyistä, jotka sopivat myös jalkahoitoon. Itsellänikin paljon urheilevana eivät jalat aina ole ihan priimakunnossa. Kotihoito on tärkeää, mutta olen myös miettinyt ammattilaisen tekemään jalkahoitoon menemistä. https://www.oiva-apteekki.fi/kosmetologipalvelut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti silloin tällöin käydä myös ammattilaisella, vaikka se kotihoito onkin ehdoton ykkönen :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat