sunnuntai 28. heinäkuuta 2019

Hajuveteni / Viktor&Rolf BonBon EdP

*) sis.mainoslinkkejä

 Tätä tuoksua olen jostain kumman syystä himoinnut jo todella kauan vaikken ole koskaan tätä tuoksutellut! Kun sitten satuin saamaan lahjakortin * Elevenille niin ajattelin, että nyt jos koskaan on aika tehdä lähempää tutttavuutta tuoksun kanssa. Koska hankin tuoksun tosiaan sokkona pelkkään tuoksukuvaukseen luottaen; oliko hankinta hitti vai huti?


* Viktor&Rolf BonBon EdP (ovh 63€/30ml, 83,80€/50ml, 96,70€/90ml)
on vuonna 2014 lanseerattu herkullinen tuoksu.


Latvatuoksu: Mandariini, appelsiini, persikka.
Sydäntuoksu: Jasmiini, appelsiininkukka.
Pohjatuoksu: Setri, santelipuu, guaiac-puu.


Ensinnäkin täytyy sanoa, että tämä pullo on ihan mielettömän söpö - melkeinpä jo sen takia kannattaa tuoksu hankkia :D Tuoksu itsessään oli ehkä aavistuksen voimakkaampi kuin kuvittelin.. Ihan ensimmäisenä tuli mieleen samaisen merkin Flowerbomb - josta myöskin pidän kyllä kovasti.


Tuoksu ei siis missään nimessä ole huti, mutta itselleni ainakin näin kesällä ehdottomasti enemmän iltatuoksu. Enkä voi lopettaa ihastelemasta tuota suloista pulloa <3

Onko tämä tai Viktor&Rolf-tuoksut ylipäätään sinulle tuttuja?

10 kommenttia:

  1. Mä rakastan Bon Bonia, löytyy sekä EdP ja kesäisin käytän EdT -versiota, koska se on kivasta hivenen kevyempi ja raikkaampi. Tykkään henk.koht enemmän Bon Boneista kuin kaiken tilan valtaavista Flowerbombeista. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bon Bon on ehkä enemmän omaankin makuuni vaikka pidän kyllä myös Flowerbombista :)

      Poista
  2. Rakastan hajuvesiä ja tykkään vaihdella niitä usein, ettei nenä kerkeä tottumaan. Tämä tuoksu kyllä kiinnostaa ja esittelet sen todella kauniisti. Täytyy käydä vielä tuoksuttelemassa sitä ja katsoa jos vaikka ostaisin sen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Taisin bongata Helsingissä tämän Stockmannilta ainakin hyllystä eli myös livenä pääsee hypistelemään :)

      Poista
  3. Jännä yhteensattuma, että juuri Riian risteilyllä tuoksuttelin tätä taxfreeessa. Pidin kovasti 😊 Se oli kyllä minustakin ilta tuoksu.

    VastaaPoista
  4. Tämä alkoi kiinnostaa. Rakastan makeita karkkituoksuja. Pitää tuoksutella tätä asap jossakin. :)

    VastaaPoista
  5. Soma pullo. Jotenkin profiloin tuoksun itseäni nuoremman tuoksuksi sen perusteella. Jännä miten ajatukset kulkevat 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä kokeilemassa miltä tuntuu. Itsehän käytän hyvillä mielin edelleenkin esim. Escadan kausituoksuja, jotka monet juurikin nuorten tuoksuiksi ajattelevat :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat