lauantai 15. kesäkuuta 2019

Bette Box Kesäkuu

En päässyt heti samana päivänä hakemaan  *Bette Boxia kun saapumisilmoitus saapui, joten tällä kertaa satuin spoilaantumaan sisällöstä. Boxia oli kylläkin useampaa variaatiota liikkeellä, joten silti jännitys oman boxin sisällön suhteen pysyi :D

/pr-näyte
*) mainoslinkki/


"Musiikkia, väriä ja vauhtia kesään! Nappaa Popeda kainaloon ja nauti. Suunnittele vähemmän ja elä hetkessä. Tässä Kesäbette vol 1. Tervetuloa!"


Mitä kaikkea ihanaa kesään liittyvää boxista siis paljastuikaan?


Ensivilkaisulla sisältö ei aiheuttanut riemunkiljahduksia, mutta toisaalta fiilis ei myöskään ollut lainkaan pettynyt. Ensimmäisenä boxista silmään sattui tuote, joka minulta on aikaisemminkin löytynyt mutten koskaan saanut aikaiseksi sitä testattua! Arvaatko mikä on kyseessä?

Aloitetaan ensimmäisenä itselleni entuudestaan tutusta tuotteesta:


Bronx Colors Boosting Hydrating Concealer (ovh 7,90€/10ml)
"Boosting Hydrating Concealer on ihoa kosteuttava, miellyttävän pehmeän tuntuinen peitevoide, joka peittää tehokkaasti ihon virheellisyyksiä ja kirkastaa ihoa. Perinteisten sävyjen lisäksi valikoimaan kuuluu oranssin, vihreän ja liilan sävyinen peitevoide, jotka häivyttävät tehokkaasti ihon värin epätasaisuuksia. Valikoimaan kuuluu kuusi eri sävyä."

Minulle peitevoide saapui sävyssä Beige, joka taitaa olla valikoimista toisiksi vaalein sävy (aikaisemmin olen testannut tuon vaaleamman Light Beige -sävyn, joka oli minulle sopiva). En siis näin ollen tule tätä itse korkkaamaan vaan laitan eteenpäin. Tuotteena tykkäsin kyllä aikaisemmin ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

Ziaja  Nourishing Foot Cream (ovh 4,90€/50ml)
"Täyteläinen koostumus kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Oliivi- ja auringonkukkaöljy ravitsevat ja pehmentävät ihoa tehokkaasti. Erityisesti kovettumien hoitoon. Sopii diabeetikoille. "

Täytyy tunnustaa, että viime aikoina minulla on jäänyt hävettävän huonolle tolalle jalkojen hoitaminen vaikka tuotteita olisi vaikka ja kuinka paljon. Tällä saralla täytyykin jatkossa petrata - ja laittaa osa näistä tuotteista eteenpäin..


Avene Cleanance Micellar Water (ovh 23,60€/400ml, boxissa 100 ml koko)
"Talineritystä tasapainottava puhdistusvesi rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Avene Cleanance micellar water 3 in 1 -puhdistusvedellä voit poistaa meikin kasvoilta ja silmänympärysiholta sekä käyttää sitä samalla kasvovetenä. Puhdistusvesi poistaa kasvoilta myös pölyn, lian ja muut epäpuhtaudet, jättäen ihon raikkaaksi ja mattapintaiseksi. Sopii myös herkälle iholle. Helppo yksivaiheinen puhdistustuote, joka on ihanteellinen esimerkiksi matkoilla tai aamupuhdistustuotteena!"

Käytän itse misellivettä päivittäin, joten näitä otan mielelläni aina vastaan - matkakoot ovat myös ehdottomasti plussaa, koska näitä ei itse tule ostettua! Tuote on tarkoitettu rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholla, mutta uskoisin, että sopii silti myös sekaiholleni - kokeilemallahan se toki selviää.


 * Lumene Luminous Shine Hydrating&Plumping Lip Gloss (ovh 9,90€/5ml)
"Ultra-kiiltävä Luminous Shine Huulikiilto sisältää hoitavia pohjoisia raaka-aineita ja huulille kosteutetun ja täyteläisen lopputuloksen antavia ainesosia."

Tämä tuli minulle sävyssä 3 Fresh Peach, joka on ihanan kesäinen sävy - vaikka enemmän yleensä kylmistä sävyistä pidänkin. Huulikiiltoja minulla on sen verran korkattuna, että pitää hieman karsintaa tehdä ennenkuin korkkaan taas uuden käyttöön :D


AfterSpa Mini Makeup Remover (ovh 5,95€)
"Tarvitse vain vettä! Superpehmeä kangas poistaa 100% meikistä. Ideaali kaikille ihotyypeille..."

Minulta löytyy näitä vastaavia jo muutama ja täytyy sanoa, että on unohtuneet käytöstä enkä itseasiassa edes tiedä missä ne liinat tällä hetkellä ovat! Jossain vaiheessa totesin nämä kyllä käteviksi swatchauksia kädeltä pyyhittäessä..


Easy Sweet Vartalosokeri herkälle iholle (ovh 15€/200g)
"Luonnonmukainen ihokarvojen poistamiseen tarkoitettu sokeri herkälle iholle, jolla voit sokeroida useita kertoja koko vartalosi."

Tunnustus:
Ostin vuosiavuosia sitten vastaavanlaiset purkin, mutten koskaan saanut aikaiseksi sitä testattua! Näin ollen tuote ehti vanhentua ja nakkasin sen tässä jokunen tovi sitten roskiin.. Tämän purkin suhteen aion ehdottomasti tsempata ja kokeilla tuotetta - ehkäpä jopa infoan sitten teillekin kuinka homma onnistui. (Vaikka olenkin kosmetologi niin en ole koskaan sokerointia tehnyt ja minulla on vain hyvin pinnallinen kuva siitä kuinka homma oikein tapahtuu :D)


Lisäksi boxissa oli mukana tuoksunäytekortti (nämä ovat vähän tylsiä, koska näistä hajuvettä on minun mielestäni todella hankala testata..) sekä Njie proteiinipatukka (ovh 3€) - proteiinipatukan herkuttelin jo ennen tämän postauksen naputtelemistakaan :D


Kokonaisuutena sanoisin minulle tulleen paketin olleen melkoisen hyvä vaikka pari tuotetta lähteekin tästä varmasti kiertoon. Harmittelen kyllä taas sitä, että boxeissa on aika laajalla skaalalla ollut variaatiota, se on aina harmillista.

P.s. Jokaisessa boxissa saisi minun puolestani olla joku proteiinipatukan kaltainen herkku mukana :D

P.p.s. koodilla kesäale15 saat -15% alennuksen kaikista * tilausmuodoista kesäkuun ajan - tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää jos boxi yhtään kiinnostaa! <3


Minkälaisella variaatiolla sinulle boxi tuli?

14 kommenttia:

  1. Minun pitäisi myös panostaa enemmän jalkojen hoitoon :D Tuo vartalosokeri vaikuttaa kyllä todella mielenkiintoiselta tuotteelta, mielelläni kuulisin kokemuksia käytön jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä nyt on blogin vuoksi pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja sitä kokeilla xD

      Poista
  2. Mulla oli muuten sama sisältö, mutta vartalosokeria ei boksista tullut ja se harmittaa, koska olisin mieluusti sitä testannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä tosi harmi ettei kaikki pääse samoja tuotteita testaamaan ja tokihan tuo myös boxin arvoa melkoisesti kohotti, joten ymmärrän harmituksen jos boxin vieläpä on itse maksanut.

      Poista
  3. Minulle ei tullut tästä boksista "pakko saada"-fiilistä. Piti oikein miettiä, mikä olisi mieluisin tuote. Ehkä tuo vartalosokeri...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ei varmaankaan monille ole tuttu tuote ja sitä myöten mielenkiintoinen - tosin tuo taisi olla tosiaan vain extrana osassa boxeista..

      Poista
  4. Tän boxin heikkous oli varmaan se, että kaikki tuotteet on ulkoisesti äärimmäisen tylsän näköisiä. Siis se mitä ne sisältää, niin nehän on ihan hyviä. :D Avenen misellivesi ehdottomasti boxin kiinnostavin tuote omasta näkökulmasta ja Lumenen kiilto on kans kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän se on, että pitäisi aina pysähtyä miettimään tuotteita tarkemmin eikä luottaa vain siihen mikä on ensifiilis pakkausten perusteella :D

      Poista
  5. Tuo vartalosokeri olisi ollut kiva! Mulla tuli toisen sisältöinen boksi eli sain glitternistin glitteriä ja vaseliinipurkin. Nämä korvasit peiteaineen ja miselliveden. Myöa huulikiillon sävy oli eri :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuo misellivesi oli ehkä parempi vaihtoehto kuin glitter/vaseliini - glittereitä (ja glitterprimeria näiden kiinnittämiseen..) kun itseltäni jo löytyy :)

      Poista
  6. Toi Lumenen huulikiilto on ihana! Mulla on se vaalein sävy aina käytössä ellei mulla ole huulipunaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, pitää korkata käyttöön kun juuri käytössä oleva viimeisiään vetelevä vihdoin loppuu :D

      Poista
  7. No olipa tosiaan hurjasti variaatiota mun boksiin! :o Olisin kyllä tykännyt myös tästä sun versiosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tää oli ehkä hieman mieluisampi sisältö tällä kertaa eli sattui tuuria :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat