perjantai 24. toukokuuta 2019

Merellinen hetki hiuksille?

Julkaistu alun perin 7.4.2016
Lushin myymälävierailun yhteydessä sain muutaman ihastuttavan tuotteen itselleni kokeiluun, joista nyt esittelyyn pääsee:
Jersey Bounce -shampoo (ovh 27,95€/300g)

/pr-näyte/


Lainaus sivuilta:
"Tuore luomusitruunamehu, käsin kerätty merisuola, sekä Reilun Kaupan oliiviöljy tekevät hiuksistasi kimmoisat ja ultrakiiltävät. Jersey Bouncen kanssa suihkuhetkestäsi tulee päänahan puhdistava ja hiuksia vahvistava hauska merellinen retki. Oliiviöljy helpottaa kammattavuutta. Tämä ruhtinaallisen täyteläinen shampoo sopii kaikille, jotka tahtovat sädehtivät ja kuohkeat hiukset ja hyvinvoivan hiuspohjan."


Ainesosat:
karkea merisuola, sodium laureth sulfate, hajuste (parfum), bergamottiöljy (Citrus aurantium bergamia), laventeliöljy (Lavandula angustifolia), sisilialainen sitruunaöljy (Citrus limonum), persialainen limeöljy (Citrus aurantifolia), hunaja (mel), vesi (aqua), hieno merisuola, tuore vapaan kanan luomumuna, glyseroli, pellavansiemenhauduke (Linum usitatissimum), lauryl betaine, tuore sitruunamehu (Citrus limonum), reilun kaupan oliiviöljy (Olea europaea), *citral, *limonene
Tuote on vegetaarinen.

esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.
= luonnolliset raaka-aineet
= turvalliset synteettiset raaka-aineet


Kun inci-luetteloa vilkaisee niin sisältö on ehkä hieman erikoinen tällaiselle synteettisten shampoiden käyttöön tottuneelle; merisuolaa ja kananmunaa? Myös koostumus on hieman erikoinen, merisuola on melko suurinakin paloina joukossa ja pohdin jo tätä levittäessäni, että joudunko pesun jälkeen nähtämään palasia hiuksistani irti - tämä pelko oli onneksi turha. 

Shampoo ei kovinkaan runsaasti vaahdonnut, mutta jossain määrin kuitenkin ja tuoksu oli omaan nenääni miellyttävän sitruksinen (blogiani seuranneet ehkä tietävätkin, että sitrustuoksut ovat minun makuuni :)). Puhdistusteholtaan tämä oli mainio, hiukset olivat todellakin rutisevantuntuiset (en tiedä johtuiko myös merisuolasta..?) ja pohdinkin, että näinköhän saan nämä selviksi Lushin hoitoaineella, mutta hyvin tässä kuitenkin onnistuin eikä suihkun jälkeen hiukset olleet kasa takkua :D

Itselläni ei todennäköisesti tätä olisi tullut hankittua itse, joten tosi mukavaa oli saada jotain itselleni erikoisempaa testiin, varsinkin kun se osoittautui oikein toimivaksi. Suosittelen ainakin testaamaan - eihän sitä tiedä löytyykö tästä se superjuttu sinun hiuksillesi! :)


Miltä sinun korvaasi kuullostaa shampoo, joka sisältää kananmunia ja merisuolaa? :D


14 kommenttia:

  1. Näyttääpäs jännältä! Voisin kokeillakin ihan mielenkiinnosta, vaikka yleensä mun hiuksissa ei toimi kuin harvat ja valitut shampoot. Kananmunaa kuulemma käytettiin "entisaikoihin" hiusten pesemiseen, joten uskon, että tässä on joku hyvä idea takana ja tuote voisi toimiakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen kuullut, että luonnonmukaisia keinoja käyttävät ovat kananmuniakin hiuksissa käyttäneet, itselleni tämä oli kylläkin ensimmäinen kerta :D

      Poista
  2. Jännittävän näköistä. Mä olen joskus pessytkin hiukseni kokeilumielessä kananmunalla, joten uskaltautuisin tätäkin päähän pistämään. Merisuolakiteet on enemmän sellainen epäilyttävä tässä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli varsin mielenkiintoinen kokemus, mutta ei missään muotoa epämiellyttävä :)

      Poista
  3. Mie olen sitä Big- shampoota käyttänyt, siinä oli ainakin silloin merisuolaa (jos ei resepti ole muuttunut). Se pesi kyllä kanssa todella puhtaaksi hiukset ja suola kirveli käsissä, jos oli haavoja :D

    VastaaPoista
  4. Hävettää myöntää, mutta mä en koskaan ole testannut mitään lushin tuotetta :D Ehkä pitäisi korjata tilanne.. niin paljon näitä joka paikassa aina hehkutetaan :)

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa ja näyttää kyllä jännältä! Lushin tuotteissa mua aina vähän jännittää tuoksun voimakkuus, jäikö tämä hiuksiin tuoksumaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tätä hetkeen käyttänyt (tämä on uudelleen julkaistu vuodelta 2016), mutta muistelisin, että tässä tuoksu oli varsin mieto (ainakin Lushin tuotteeksi) eikä jäänyt hiuksiin ainakaan voimakkaasti tuoksumaan.

      Poista
  6. Lushin tuotteita en testannut. Koostumus kuulostaa todella jännältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin lyhyemmillä hiuksilla olisi aikas loistava antamaan tuuheutta :)

      Poista
  7. Olipa mielenkiintoinen postaus. Minä olen niin laiska hiuksien kanssa, käytän shampoonakin
    2in1 -shampoota eli shampoota ja hoitoainetta yhdessä. Tämä Lushin tuote vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta. Mutta mitään en lupaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lyhyemmät hiukset eivät välttämättä varmaan erillistä hoitoainetta kaipaakaan :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat