sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Perfect PFE

Tiesitkö, että naisista jopa puolet kärsivät satunnaisesta virtsankarkailusta. Iän myötä säännöllinen ja elämää haittaava virtsankarkailu yleistyy; 25-60 -vuotiaista naisista noin 20% ja yli 70-vuotiaista naisista peräti noin 60% kärsii säännöllisestä ja haittaavasta virtsankarkailusta. Vaihdevuosien lisäksi myös mm. synnytys provosoi usein vaivaa. Käypä hoito -suosituksissakin on suosituksena lantionpohjan lihasharjoitteet, mutta käsi ylös kuka myöntää harjoitteet turhankin usein unohtavansa? Onneksi tähänkin on olemassa apuväline.. (P.s. Virtsankarkailu voi johtua muustakin kuin lihasheikkoudesta lantionpohjassa, joten syy on hyvä selvittää saadakseen vaivaan oikeanlaisen hoidon! Mikäli vaiva on lihasperäinen niin kannattaa ehdottomasti jatkaa lukemista! :))

/pr-näyte/


Perfect PFE Woman (ovh 110,90€)
on TENS-laite, joka on kehitty juurikin vahvistamaan lantionpohjan lihaksia ja siten helpottamaan tämän kiusallisen vaivan kanssa.


Laitteesta löytyy neljä eri ohjelmaa lantionpohjan lihasharjoitteille sekä lisäksi yksi ohjelma lantion alueen kipujen hoitoon. Pakkauksessa on mukana virtaviivainen laite suurella näytöllä varustettuna sekä elektrodit. 

Laitteen käyttö on hyvin yksinkertaista ja helppoa, mutta lue ohjeet ajatuksen kanssa ennenkuin otat laitteen käyttöön!

Kuinka nopeasti sitten tuloksia olisi luvassa? Suosituksena on käyttää laitetta 12 viikon ajan 20 minuutin verran päivittäin, mutta monet saavat merkittäviä tuloksia aikaan jo 3-4 viikon käytön jälkeen. Hoitojakson jälkeen ylläpitohoitoa suositellaan tehtäväksi viikoittain tilanteen ylläpitämiseksi.Koska itselläni on laite testissä niin on varmaankin sanomattakin selvää, että itsekin kuulun siihen ryhmään, ketkä synnytyksen jälkeen virtsankarkailusta ovat kärsineet. Itselläni vaiva on ollut varsin lievää, mutta tästäkin huolimatta häiritsevää. Ja vaikka itselläni on erittäin hyvin ne lantionpohjan lihasharjoitteet muistissa niin jostain kumman syystä niiden tekeminen unohtuu niin helposti..

Kuten mainitsinkin niin laite on helppokäyttöinen eikä todellakaan tarvitse pelätä, että tätä olisi epämukava käyttää! Ja tämän käytön muistaa jostain kumman syystä ehdottomasti paremmin kuin ne lihasharjoitteet - ja kyllähän tämä varmasti myös tehokkaampi on.


Kuviin sattui ohjelmaksi tuo kipuohjelma, mutta itse tosiaan varsinaisessa käytössä käytin noita lihasharjoitteita ja melkeinpä sanoisin, että jo tuota kolmeakin viikkoa lyhyemmässä ajassa huomasin selkeitä muutoksia!

Suosittelen tätä tuotetta erittäin lämpimästi jokaiselle vähäisestäkin virtsankarkailusta kärsivälle. Vaikka tiesinkin TENS-laitteiden toimivuuden aiemmasta kokemuksestani niin tämä odotuksiinikin nähden oli vielä jopa positiivisempi kokemus!


Oletko sinä kärsinyt virtsankarkailusta ja/tai muistatko tehdä säännöllisesti lantionpohjan lihasharjoitteet?

12 kommenttia:

 1. Ennen kuin näitä hankkii, kannattaa selvittää mistä virtsankarkailu johtuu. Lantionpohjanlihakset kuin auttaa vain yhdessä tapauksessa. Esimerkiksi surkastuneeseen virtsarakkoon ei tämmöiset auta kun virtsarakko on se ongelma. Myös autoimmuunisarauksissa on joillain tätä ongelmaa ja sekään ei poistu lantiopohjanlihaksilla. Eli ensin syy ja sen jälkeen siihen tarvittava hoito.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten erittäin hyvä huomio, jota en tullut huomioineeksi, koska itselläni vaiva nimenomaan lihaksista johtuvaa on. Lisäänkin tämän tuonne mukaan :)

   Poista
 2. Käyn välillä Pilateksessa, osa harjoituksista ainakin vahvistaa myös näitä. Mulle tällä hetkellä tärkeämpää on etenkin alaselkää ja -vatsaa tukevat syvät vatsalihasharjoitteet, mutta veikkaisin että niitä vahvistaessa ei lantionpohjan lihakset voi huonompaan kuntoon ainakaan mennä!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen laite! Itse tunnollisesti tehnyt niitä lantionpohjalihaksia synnytyksen jälkeen ja ne auttoivat, kun ne vain muisti. Tällaista olisin varmasti miettinyt vaihtoehdoksi, jos olisin moisesta tiennyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tämä on tehokkaampaa varsinkin kun helpommin tulee muistettua.. :D

   Poista
 4. Kärsin enkä muista, joten tilasin masiinan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti toimii myös sulla yhtä tehokkaasti kuin itselläni <3

   Poista
  2. Täytyykin lisätä näin myöhemmin, että tämän laitteen laatu ei kyllä vakuuttanut. Parin viikon käytön jälkeen alkoi virheilmoitukset ja kävi ilmi, että laitteen johto ilmeisesti murtunut ja eikun varaosia ostamaan. En voi siis kyseistä laitetta hyvällä omalla tunnolla suositella, itse kohtelin johtoja todella varovasti ja näin kävi.

   Poista
  3. Voi ei :( Kai laitoit asiasta palautetta menemään? Tämän ei pitäisi oikeanlaisessa käytössä todellakaan noin nopeasti hajota!

   Poista
 5. Yritän treenata lantionpohjalihaksia ahkerasti. Onneksi vielä oli ole ollut ongelma karkailun kanssa. Hyvä tietää, että tällaisia on olemassa jos joskus tarvitsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on treeni tullut jo tavaksi eikä ole ongelmia muistamisen kanssa? :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ruumis kirjastossa

*)mainoslinkki Otin tämän kirjan lukuun, vaikka kuvittelin muistavani lopputuloksen - noh, kyllä sen osittain muistinkin, mutta paljon o...

Luetuimmat