torstai 11. huhtikuuta 2019

Bette Box Huhtikuu

Kuukaudet tuntuvat vierivän sitä vauhdikkaammin mitä lähemmäs kesää aletaan mennä - nyt kylläkin saatiin vielä takatalvi riesaksi, mutta toivottavasti vain hetkeksi. (En edelleenkään ole yhtään talvi-ihminen :D) Mutta pidemmittä löpinöittä itse asiaan eli Bette Boxiin.

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


"Today is the beginning of anything you want." vie meidän huhtikuun boxiin, jonka teemana on "Fresh it up". Uutuuksia boxiin lupailtiin useammankin kappaleen verran.


Figs&Rouge Hydra-Pore Velvet Cream  (ovh 41,90€/30ml)
"Ihohuokosia silottava samettinen mattavoide. Innovatiivinen ihohuokosia silottava koostumus kosteuttaa ihoa jättäen sen täyteläisen mattapintaiseksi. A-, C-, ja E-vitamiiniyhdistelmä kirkastaa ihoa ja palauttaa sen luonnollisen hehkun. Salisyylihappo puhdistaa sekä supistaa tukkeutuneita ihohuokosia. Silottava hyaluronihappo auttaa palauttamaan ihon pitkäkestoisen elinvoimaisuuden." 

Mielenkiintoinen tuote, jonka varmaankin kesällä testaan - kasvovoiteita melkoisesti jonossa on :D


"Tuuheutta antava Essential Volume Mascara jättää ripset runsaammiksi, pidemmiksi ja kauniin kaareviksi. Volyymia antava harja ja runsas, voidemainen koostumus kietoutuvat jokaiseen ripseen antaen tuuheutta ja pituutta. Sisältää ripsiä hoitavaa tupasvillaa ja tuuheutta tuovia luonnollista alkuperää olevia kuituja. Kerrostettava koostumus antaa intensiivisen runsaan ja paakkuuntumattoman lopputuloksen." 

Olisin ehkä toivonut jotain muuta tuotetta Lumenelta vaikkei mascarakaan toki huono valinta ole, tämäkin jää jonottamaan omaa vuoroansa.


N.A.E Idratazione -deodorantti (ovh n. 4€/50ml)
"Kosteuttava N.A.E. Idratazione -deodorantti sisältää luomulaatuista viikunaa ja hibiskuskukan uutetta. Ecocert-sertifioitu N.A.E. hyödyntää italialaisen kasvilääketieteen osaamista ja ekologisten ainesosien ainutlaatuisia yhdistelmiä. Vegaaninen koostumus." 

Olen viime aikoina suosinut deodorantteja, joten tätä on mielenkiintoista testailla.

(Osa on tämän tilalla saanut itselleen saman sarjan suihkugeelin.)


"Hopeashampoo sopii vaaleille, vaalennetuille ja hopensävyisille hiuksille sekä ruskeille hiuksille, joissa on vaaleita raitoja. Violetteja väriaineita sisältävä koostumus neutralisoi välittömästi ei-toivottuja keltaisia ja oransseja sävyjä ja pesee samalla hiukset hellästi. UV-filtterin sisältävä koostumus suojaa hiusväriä." 

Tästäkin olisin mieluummin ehkä tuon hiusnaamion ottanut - iso hopeashampoo on juuri korkattana.. Mielenkiintoinen tuote kuitenkin ja todella edullinen, mielenkiinnolla testailen kuinka hyvin pärjää testissä kalliimpien kanssa.


Ikoo Infusions Hair Fresh-Ups (ovh 9,90€/8kpl, boxissa 1kpl)
"Hair Fresh-Ups Perfume Sheets -poistaa hiuksista tunkkaisuuden, ja raikastaa hiukset hennon tuoksuviksi minttu- ja teepensaasuutteen avulla. Fresh-Ups on innovatiivinen hiustenhoitolappu, joka valinnasta riippuen raikastaa, puhdistaa tai silottaa hiuksia. Kätevän kokoinen, yksittäispakattu hiustenhoitolappu kulkee näppärästi mukana laukussa, repussa tai taskussa kaikkialle. Vanulappua muistuttavaa hiustenhoitolappua on helppoa käyttää. Avaa kertakäyttöinen pakkaus, hiero lappua hiuksiin ja hiuspohjaan. Valmista!

Enpä ole koskaan tällaisiin törmännyt. Pitää testata seuraavan kerran kun hiukset tuntuvat tunkkaisilta :D


Lisäksi mukana oli tuoksunäyte Flower by Kenzo Eau de Vie EdP - näitä on aina kiva saada, mutta itse lasken nämä extroiksi enkä varsinaisiksi boxituotteiksi vaikka tämä tällä kertaa oli esiteltynä kortissa.


Kokonaisuutena sanoisin, että boxi oli sisällöltään aika kiva. Kaikkia tuotteita lähden itse vähintäänkin testaamaan - eikä näistä mikään ollut ennakkoon itselleni tuttu. Onkohan boxeissa suihkugeelin lisäksi ollut muutakin variaatiota..?

Hitti vai huti?

17 kommenttia:

  1. Mulle tuli hopeashampoon sijasta ravintolisä. Oma boksi oli tosi mieleinen, shampoo olisi laskenut pisteitä joten itse olen tyytyväinen. Somessa on kritisoitu sitä, että shampoita on tullut tosi paljon mikä on kyllä totta. Joku hiusnaamio olisi vaihteeksi tervetullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah. Pitääpä kurkata mikä ravintolisä oli kyseessä :) Tuo on kyllä totta, että shampoita on tullut paljon, mutta toisaalta tämän "annan anteeksi" kun kyseessä on erikoisshampoo ja käsittääkseni uutuustuote :)

      Poista
  2. Tuo deudorantti oli sellainen mikä herätti kysymysmerkkejä. Luomulaatuinen?

    VastaaPoista
  3. Tää huhtikuun boxi oli musta tosi kiva. :)

    VastaaPoista
  4. Minäkin kiinnitin huomioni tuohon deodoranttiin. Mielenkiintoinen! Pitääkö raikkaat kainalot koko päivän? Onko tuotteessa mitään tuoksua mukana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tuota vielä testannut, aavistuksen tuoksua olin havaitsevani kun yritin tuoksutella. Yleensä ottaen mulla deodorantit aika hyvin ovat riittäneet arkikäytössä, luonnonkosmetiikan deo tälläkin hetkellä käytössä (Cattier Paris). :)

      Poista
  5. Kiva nähdä tämän boxin sisältö. Tilasin juuri itselleni ekaa kertaa Bette boxin :) Mukavaa loppuviikkoa sinulle ❤

    VastaaPoista
  6. Ihan ok boxi ja aika monia uusia tuotteita minulle. :)

    Kivaa viikkistä Mira <3

    VastaaPoista
  7. Siis vau! Tää huhtikuun Bette on kyllä sisällöltään tosi kiva :) Pitkästä aikaa alkaa houkuttelemaan boksitilaus tosissaan.

    VastaaPoista
  8. Olisin myös ollut kiinnostunut dödöstä, kerro kun olet kokeillut 😊

    VastaaPoista
  9. Miten tulikin mielikuva noista hiussysteemesitä 1700-luku ja peruukkien puunterointi? Siis se ihan ensimmäinen ajatus...Pointsit siitä, että pakkaus on kierrätettävä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin ehkä vastaavanlaiset mielikuvat eli tähän en varmasti itse olisi tullut tarttuneeksi muutoin :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat