torstai 7. maaliskuuta 2019

Bette Box Maaliskuu

Sain Bette boxin käsiini jo toissailtana, jolloin jaksoin peräti räpsiä kuvat mutta siihen se jäikin - painuin nimittäin unille jo klo20!

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Maaliskuussa boxin tarkoituksena on valmistella itseään tulevaa kevättä varten (jota ainakin itse odotan ja kovasti! <3). Infokortti oli hieman palaillut takaisin entiseen ja on mielestäni nyt helppolukuisempi eli plussat tästä!


Boxin sisältö oli aika monipuolinen ja sieltä löytyi myös eräs tuote, joka varmasti osassa aiheuttaa hieman närää :D


Yleensä käy tuotteet lävitse kortin järjestyksen mukaisesti, mutta nyt mennäänkin hieman eri järjestyksessä.


Noughty To the Rescue -shampoo (ovh 10,90€/250ml)
"Loihtii kuivista, pörröisistä ja vaurioituneista hiuksista pehmeät sekä kiiltävät auringonkukansiemen- ja manteliuutteiden avulla."
Tämän tilalla osassa boxeista on ollut samalta merkiltä shampoot Care Taker tai Wave Hello.
Shampoita tuntuu kertyvän jemmoihin hoitoaineita enemmän (ja nämä kuluvatkin hieman hitaammin itselläni), joten sinällään olisin mieluummin vaikka saman merkin hoitoaineen ottanut kokeiluun. Toisaalta viime boxissa oli hiusnaamio, joten siinä mielessä ehkä shampoo oli jo paikallaan.


"Dermosil Sävyä kirkastava peitekynä heleyttää ja tuo kasvoille kirkkaan ja raikkaan ilmeen. Sipaise vaaleanroosaa sävyä esimerkiksi kulmakarvojen alapuolelle, kulmaluun kohdalle ja poskiluulta alaspäin posken keskikohtaan kolmion muotoiselle alueelle. Vaalealla iholla sävyä voi käyttää myös peittämään tummia silmänalusia yhdessä Peitekynä tummille silmänalusille kanssa."
Tämä oli mukana pitkäaikaistilaajien boxeissa.
Ajattelin ensin, että tämä lähtee varmaan korkkaamatta kiertoon, mutta taidan kuitenkin testata kuinka toimii omalla silmänalusiholla.


Ziaja Natural Olive Micellar Water (ovh 10€/200ml, boxissa 50ml koko)
"..puhdistaa hellävaraisesti ihon ja meikin sekä suojaa ihoa kuivumiselta.."
Ei olisi haitannut vaikka tämä olisi tullut isommassa koossa, koska misellivettä kuluu ainakin itselläni päivittäisessä käytössä.


"Meikkisienen erikoisrakenteen ansiosta sillä saa meikin levitettyä ja tasoitettua paremmin kuin millään muulla sienellä, siveltimellä tai sormilla. Se tuo meikkivoiteen parhaat ominaisuudet esiin ja siten ihon pienet virheet peittyvät tehokkaasti."
Boxissa tuli näistä tämä tattiversio, mutta tätä löytyy myös munanmuotoisena. Kuivana koostumus tuntuu ehkä hieman napakammalta kuin mistä itse yleensä tykkään, mutta taidan tämän kuitenkin testata ihan jo tuon erikoisemman muotonsa vuoksi.


Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer -itseruskettava liina (ovh 2,30€/kpl)
"..takaa nopean rusketuksen.."
Voisin ehkä kokeilla tätä jaloille, kasvoille en taida uskaltaa testailla jos lopputulos on liian silmiinpistävä/oranssi tms. :D

Himalaya Herbals Sparkly Clean -yrttihammastahna (ovh 3,20€/75ml, boxissa 10ml koko)
"..poistaa pinnallisia tahroja hellävaraisesti jo kahdessa viikossa tehden hampaista valkoisemmat."
Tämä on tosiaan se tuote, joka ei varmastikaan kaikkien mieleen ole. Itse kuitenkin otan ihan mielelläni kokeiluun ei-perus-markettitahnojakin aika ajoin, näitä kun ei välttämättä muutoin itse tule hankittua.


Lisäksi käsittääkseni kaikista boxeista löytyi myös Bette-kangaskassi. Itse käytän näitä ahkerasti, mutta toisaalta näitä on kyllä melkoisesti jo jemmoihin kertynyt eikä itselläni valkoinen väri kangaskassissa olisi se ykkösvalinta. Tällekin tästä huolimatta löytyy varmasti käyttöä.

Kokonaisuutena sanoisin boxin olleen jälleen onnistunut; yhtäkään tuotteista en ole aikaisemmin testannut enkä ainuttakaan näistä ainakaan testaamatta laita kiertoon. Arvoa boxilla taitanee olla nopeasti päässä laskemalla jotain reilut 30€?


Miltä boxi sinun silmääsi näyttää? Mikä on the tuote?

8 kommenttia:

  1. Ihan ok boxi, vaikka ei tosiaan ole arvokkaimmasta päästä, mutta kivan erilaisia tuotteita ja itselle olisi tullut kaikki käyttöön.

    Ihanaa torstaita Mira. <3

    VastaaPoista
  2. En ole koskaan ajatellut tällaisia laatikoita tilata, mutta käväisipä tätä juttua lukiessani mielessä, että pitäisikö sittenkin joskus kokeilla - paljon matkailevana pienet koot olisivat nimittäin monesti käyttökelpoisia, vaikka micellaarivedestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ylläriboxit tuovat tavallaan joululahjojen avaamisen iloa ympäri vuotta - varsinkin kun meidän lähipiirissä ollaan muutenkin sovittu ettei aikuisia lahjota xD

      Poista
  3. Jos kokeilet tuota shampoota, kuulisin mielelläni kokemuksia siitä. :)
    Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän muistaa :D Todennäköisesti ei ihan heti tule käyttöön korkattua, koska tällä hetkellä useampikin shampoo on korkattuna käyttöön :D

      Poista
  4. Ihan ok sisältö. Kyllä nämä tulisivat itsellä käyttöön.

    VastaaPoista
  5. Sisältö näytti olevan Ok. Osa varmasti tulisi ihan käyttöön.

    VastaaPoista
  6. Kiitos postauksestasi! 💕 Tosi kiva lukea, että boksi oli mielestäsi onnistunut :)

    Terkuin, Fanny/ Bette Box

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat