lauantai 2. helmikuuta 2019

Vuoden 2018 löydöt osa II: hiukset, meikit, tuoksut

Vinkkasin teille jo viime vuoden suosikeista niin kasvojen kuin vartalonkin hoitotuotteiden osalta ja tänään olisi tarkoitus jatkaa hiusten, meikkien ja tuoksujen (tai noh, tuoksun) parissa.

/osa tuotteista saatu pr-näytteenä/
 
Hiukset

Hempz Triple Moisture
Aivan ihanan tuoksuinen ja tuntuinen kaksikko. Shampoo pesi hiukset puhtaiksi ja hoitoaine helpotti harjattavuutta - olivat myös erittäin riittoisia!

XZ Omena Hiushuuhde
Todellinen yllättäjä, johon en olisi taatusti tullut itse kaupassa tarttuneeksi - mutta tämän jälkeen taatusti vielä tartun! 


Meikit


Depend Eyebrow Pencil Traingular
Aivan loistava kulmaväri; helppoa ja nopeaa ja sävy myös kerrassaan loistava (sävyvalikoima vaikuttaa myös mielestäni hyvältä!)

 Bronx Colors Illuminating Face Powder Cream
Upea highlighter, joka on ollut itselläni lähes jatkuvasti viime aikoina käytössä. Kultainen vivahde on itselleni juuri sopiva eikä liian lämpöinen <3

 Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation
Ihana meikkivoide arkikäyttöön (toimii kyllä toki juhlameikissäkin jos ei ole peitettävää). Antaa ihanan luonnollisen lopputuloksen. Lumene ei petä meikkivoiteiden saralla!

MAC Pigment Kitschmas
Lienee tullut selväksi, että rakastan kimallusta ja sitä tällä todellakin saa!

 
L'Oreal Paris False Lash Wings Sculpt
Tämä mascara oli todellinen yllättäjä - ja erittäin positiivinen sellainen. Parilla vedolla sai upeat, näyttävät ripset!

Kerrassaan upea poskipuna, johon ihastuin ensimmäisellä käyttökerralla ja tämä päätyikin tästä suoraan jatkuvaan käyttöön.


 Smashbox Cover Shot Major Metal
Upea, metallinen paletti joka kannattaa ehdottomasti kotiuttaa jos sävyt lainkaan miellyttävät. Pigmenttiä on vaikka muille jakaa!

Hajuvedet 


Betty Barclay Pure Pastel Mint
Yllättäjä; edullinen tuoksu, joka todellakin haastaa kalliimmat kilpailijansa!


Extrana pakko mainita vielä jotain vauvan hoitotarvikkeiden puolelta, joka on osoittautunut oikeaksi kultakimpaleeksi:
Cattier Baby Protective Cream for Nappy Change
olemme käyttäneet tätä sinkkivoiteen asemasta ja tämä on tuotteena aivan super - ja lisäksi riittoisaa! Jos joskus tämä pääsee loppumaan niin tulen takuulla uuden tilalle hankkimaan, on vain niin paljon parempi kuin perinteiset sinkkivoiteet!



Mitkä olivat sinun ehdottomat suosikkisi viime vuodelta?

7 kommenttia:

  1. Kiinnostavia tuotteita! Voitko kuvitella, että en ole ikinä käyttänyt Lumenen meikkivoiteita. Tykkään luonnollisesta lookista, joten tuo natural glow voisi olla ehdottomasti minun juttuni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh. Tuo erhe sun pitää ehdottomasti korjata! Lumene on ehdottomasti mun yksi lemppareista (ellei kenties peräti se ykkössijan haltija..) kun kyseessä on meikkivoiteet <3

      Poista
  2. Mullaki lumenen meikkivoiteet suuressa suosiossa, vaikka laitan meikkivoidetta ainoastaan silloin kun on joku spesiaalimpi meno.. mielenkiintoinen postaus! 💙

    VastaaPoista
  3. Kiinnostavia ja kivoja tuotteita oot valinnut! :)

    VastaaPoista
  4. Tuo XZ omenahiushuuhde on mulla vielä korkkaamatta kun on vaikuttanut niin vaivalloiselta :D. Täytyykin muistaa kokeilla sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei todellakaan ole vaivalloista, kannattaa ehdottomasti kokeilla! :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat