torstai 28. helmikuuta 2019

It's a Princess Thing

Black Fridayn tiimoilta piiiitkästä aikaa ColourPopilla oli ilmaiset toimituskulut kaikkiin tilauksiin ympäri maailman ja toki tätä piti hyödyntää parinkin tilauksen verran. Valitettavasti yksi eniten odottamistani tuotteista oli saanut osumaa matkalla, mutta tästä isot plussat ColourPopin asiakaspalvelulle, koska he hyvittivät koko tuotteen hinnan!


Kyseessä on Disney Designer Edition luomiväripaletti "It's a Princess Thing" (ovh $20 eli n. 18-19€)


Paletista hajonnut sävy oli toki vielä se mitä ehkä eniten tästä himoitsin eli keskellä oleva "Fairy Godmother". Siivosin muruset ja yritin pressata luomivärin paikoilleen, mutta kaunishan se ei ole enkä tiedä, että näinköhän toimiikaan kuin alkuperäinen..


Se mikä paletissa yllätti iloisesti oli luomivärien loistava pigmenttisyys, en tokikaan aivan kaikkia ole ehtinyt testata, mutta tässä satunnaisotantana pari:


Vasemmalta oikealle:
Juju, Triton, One Kiss?, Thingamabob, Beast, Midnight Curfew.

Meikkikuva tuttuun tapaan Instagramin puolella.

Kumpa ColourPop:n tuotteita tulisi paremmin saataville, koska itse ehdottomasti mieluummin tilailisin tuotteet Euroopan sisältä (kaikista mieluiten toki ihan Suomesta).

P.s. Heillä on jälleen ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin ympäri maailman!


Onko sinulla joku tuotemerkki, jonka toivoisit helpommin saataville?

10 kommenttia:

  1. Tuo on ihana paletti. Minäkin hyödynnän heidän postikuluttomat hetket. Tuolloin samaan aikaan tilasin jauheluomivärin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nytkin tekisi mieli tilata heiltä meikkivoide, mutta katsotaan.. :D

      Poista
  2. Onpas suloinen paletti, harmilista, että oli mennyt rikki :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tuon sai korjattua siihen kuntoon, että pystyy käyttämään, mutta kieltämättä kyllä harmitti itseäkin kovasti. :/

      Poista
  3. Tosi kivan näköinen paletti, ihana idea ja kauniit sävyt! :) Harmi, että vähän kolhiintunut, mutta onneksi käyttökelpoinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja onneksi tosiaan vain yksi sävy oli saanut osumaa, vaikka olikin ehdottomasti sieltä kauneimmasta päästä..

      Poista
  4. Näiden pigmentti on kyllä hurjan hyvä<3 Mulla on toistaiseksi vasta yksi paletti ColourPopilta, mutta lisää haluaisin ehdottomasti! Ja tosi hyvä, että hyvittivät ton paletin hinnan eikä useampi sävy sentään ollut rikki. Toi sävyjen hajoaminen pelottaa aina, kun puuterisia tuotteita postitellaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo hyvitys oli kyllä ihan super hyvä ja koska asiakaspalvelu sujui niin hyvin niin laitoinkin taas eilen tilausta menemään :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat